Damen O.G.

Onder optie: Kruisweg 23, 6361 TG Nuth

€ 80.000,- v.o.n.
Onderdeel van nieuwbouwproject De Eijken

Omschrijving

Kavel K09 - 562 m2 - € 80.000 v.o.n.

De Eijken Nuth - bouwkavels en vrijstaande villa's

Woonpark De Eijken is een bijzonder nieuwbouwproject dat wordt gerealiseerd op de terreinen van het voormalige sportcomplex Keelkamp. De laatste fase van dit project bestaat uit royale bouwkavels variërend van 486m² tot 1183 m². Wees op tijd, want dit zijn de laatste kavels! Op deze kavels bieden wij tevens in samenwerking met Brummelhuis een drietal typen nieuwbouwwoningen aan. In onderling overleg kunnen deze met u gepersonaliseerd worden naar uw wens.

Nuth/Beekdaelen
De gemeente Beekdaelen ligt centraal in Zuid-Limburg. Onderdeel daarvan is de voormalige gemeente Nuth welk bestaat uit 5 kernen met elk een eigen geschiedenis en specifiek karakter: Hulsberg, Nuth, Schimmert, Vaesrade en Wijnandsrade. De prachtige weides en bosrijke omgeving liggen direct om de hoek en zijn perfect voor liefhebbers van recreatie, ontspanning en sport. De mooie omgeving nodigt uit voor een wandeling over de vele wandelroutes of een fietstocht via het fietsrouteknooppunt. Daarbij liggen de sportvelden van sportpark Kollenberg naast de deur. Heerlen, Maastricht of Aken zijn makkelijk te bereiken via de oprit naar de A76.

Woonpark De Eijken in Nuth
Aan de zuidelijke rand van Nuth ligt woonpark De Eijken. Een groot deel van de woningen en appartementen in De Eijken zijn in de afgelopen jaren al verkocht en bewoond.
Op een aantal mooie plekken in het deel van deze wijk zijn nog een aantal bouwkavels beschikbaar. De kavels zijn bedoeld voor het bouwen van jouw vrijstaande villa.

Jouw vrijstaande droomwoning
Zelf (laten) ontwerpen en bouwen of doe je dit liever samen met Brummelhuis. Beide opties hebben zo hun voordelen. Zelf (laten) bouwen geeft maximale vrijheid. Samen bouwen
met Brummelhuis geeft je ook veel keuzevrijheid en brengt je daarnaast gemak en vooraf duidelijkheid over de kosten. De keuze is aan jou!

Samen met Brummelhuis
Een unieke woning helemaal gemaakt naar jouw wensen. Zelf bepalen of je de woonkamer aan de voorzijde of aan de achterzijde wilt. Een prachtige erker, een bijkeuken of een extra (slaap)kamer op zolder. Of toch liever een ruime leefkeuken met openslaande deuren naar de tuin? Samen met de woningadviseur van Brummelhuis ontwerp en bouw je jouw droomhuis! Brummelhuis geeft je ook advies en suggesties voor de optimale woning, doorloopt samen met jou het ontwerpproces en verzorgt alle papieren zoals het aanvragen van alle vergunningen. Zo kan jij je blijven concentreren op het belangrijkste: je droomhuis!

Woningtype Zonnebloem - Ruime woning dwarskap
Met ± 163 m² woonoppervlakte en een inhoud van ± 615 m³ is dit een ruime gezinswoning bestaande uit 3 woonlagen. De woning heeft een woonkamer met open keuken en
berging op de begane grond, 3 slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping en een vaste trap naar de tweede verdieping met de mogelijkheid van extra slaapkamers.
Optioneel kan de woning op de begane grond worden uitgebreid met een bijkeuken en/of een carport.

Woningtype Margriet - Ruime woning met dwarskap
Met ± 176 m² woonoppervlakte en een inhoud van ± 740 m³ is dit een perfecte woning voor gezinnen. Wil je de woning nog uitbreiden? Dat kan. Wij hebben voor deze woning al een aantal opties zoals een veranda, grotere keuken en bijkeuken uitgewerkt. Extra (slaap-) kamers kun je gemakkelijk realiseren op de grote zolder.

Woningtype Narcis - Ruime woning met plat dak
4 slaapkamers, 2 badkamers, ruim 154 m² woonoppervlakte en een inhoud van 630 m³. Hier heeft jouw gezin alle ruimte om te leven. Deze moderne gezinswoning biedt aan de
achterzijde een perfect zicht op de tuin. En het huis biedt door de indeling ook nog voldoende mogelijkheden om nu of in de toekomst uit te breiden met bijvoorbeeld een berging of bijkeuken en een werk- of speelkamer op de begane grond.

Verkoopprijzen:

Kavel J01 - 575 m2 - € 90.000 v.o.n.
Kavel J02 - 761 m2 - € 120.000 v.o.n.
Kavel K09 - 562 m2 - € 80.000 v.o.n.
Kavel L03 - 793 m2 - € 135.000 v.o.n.
Kavel L08 - 561 m2 - € 90.000 v.o.n.
Kavel L09 - 515 m2 - € 80.000 v.o.n.
Kavel L10 - 486 m2 - € 75.000 v.o.n.

Grond is rentedragend per januari 2019 a 6% rente per jaar.

Meerprijs voorbeeldwoningen Brummelhuis per kavel:

Type Zonnebloem - € 290.000 v.o.n.
Type Margriet - € 330.000 v.o.n.
Type Narcis - € 360.000 v.o.n.

De prijs van de voorbeeldwoningen van Brummelhuis is gebaseerd op een fundatie “op staal” en is inclusief BTW, architect- en constructeurskosten, individuele kopersbegeleiding, aanvraag omgevingsvergunning, Woningborgcertificaat (afbouw- en kwaliteitsgarantie) en 1 jaar lidmaatschap Vereniging Eigen Huis. De prijs van de voorbeeldwoningen van Brummelhuis is vast tot en met 31 december 2019. De bouw van de voorbeeldwoningen is onder voorbehoud van het verkrijgen van een omgevingsvergunning en eventuele Welstandsgoedkeuring. De woning is gasloos en voorzien van tegelwerk en Villeroy & Boch sanitair in badkamer en toilet. Voor meer informatie over de voorbeeldwoningen van Brummelhuis en de voorwaarden kunt u contact opnemen met Rogér Linssen: roger@brummelhuisroermond.nl

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 04769
Prijs € 80.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2020
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 552 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 1 m²
Inhoud 2 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 1
Tuin
Type Achtertuin
CV ketel
Combiketel Ja
Uitrusting
Tuin aanwezig Ja
Neem contact met mij op

ZonZone

Recent bekeken

home icon