Betrokken projectadvies bij uitponding

Damen ondersteunt beleggers en huizenbezitters niet alleen met ervaren verhuurservice, we ontzorgen u ook bij het uitponden. Samen met u bekijken we of verkopen, verhuren of een combinatie van beide voor u het beste rendement oplevert. Daarbij zijn wij zowel gespecialiseerd in particuliere huurwoningen als grootschalige appartementencomplexen.

Met onze deskundige en projectmatige aanpak zorgen we er altijd voor dat uw huurwoning eenvoudig en snel verkocht wordt voor de beste prijs!

BETROUWBAAR EN VAKKUNDIG

Dáárom kiest u voor Damen

Betrokken projectadvies Wij weten wat het beste moment is om te kiezen voor uitponding
Stap voor stap verkopen Strategisch uitponden bij grote huurcomplexen
Volledige ontzorging bij verkooptransactie Snel en goed verkocht zonder dat u daar omkijken naar hebt
Professionele fotografie en marketing De juiste aandacht om uw huis of appartement snel en goed te verkopen
DESKUNDIG EN ERVAREN

Dé specialist in Limburg voor uitponding

Behalve dat wij de grootste makelaar in Limburg zijn en de grootste dekking hebben, zijn we met afstand de meest ervaren makelaar voor het verhuren, bemiddelen en uitponden van huurwoningen. We zitten bovenop de lokale markt en zijn op de hoogte van de laatste juridische en fiscale aspecten rondom uitponding. Zo zorgen we er altijd weer voor dat u als belegger / investeerder de beste verkoopprijs ontvangt, zonder dat u zich daar actief voor hoeft in te spannen. Fullservice van A tot Z, dát is de belofte van Damen.

Damen: Onze makelaars staan voor u klaar. Kopen, Verkopen, Hypotheken, Taxaties, Nieuwbouw, Verhuur, Uitponden, Waardebepaling, Projectontwikkeling | Neem contact met ons op

Wij staan voor u klaar!

Altijd persoonlijk advies, altijd actief, altijd goede service.