Disclaimer

Disclaimer e-mail
E-mailberichten van Damen Hypotheken en Verzekeringen zijn uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). DAMEN’s emailberichten (eventueel inclusief bijlagen) zijn bedrijfseigendom en kunnen vertrouwelijk zijn of anderszins beschermd voor openbaring. Elk onbevoegd gebruik, kopiĆ«ring of verspreiding van het bericht (geheel of gedeeltelijk) is nadrukkelijk niet toegestaan. Indien u email van DAMEN ten onrechte heeft ontvangen, verzoeken wij u de afzender hiervan direct per email of anderszins op de hoogte te brengen. En deze email en eventuele bijlage(n) direct te verwijderen uit uw systeem.

DAMEN is niet aansprakelijk voor onjuiste of onvolledige overdracht van informatie per email. Noch voor enige vertraging in ontvangst, of enige schade hierdoor ontstaan. DAMEN garandeert niet dat de integriteit van email onderweg is behouden. Noch dat het bericht of meegestuurde bestanden onderweg besmet kunnen raken met digitale virussen of anderszins besmettingen, of dat het bericht onderschept wordt. U wordt ook erop gewezen dat email en meegestuurde bestanden aan wijziging door derden onderhevig kunnen zijn. Wij adviseren u om bij twijfel over de origine, de juistheid of de volledigheid direct contact met de afzender op te nemen.

DAMEN maakt gebruik van automatisch zichzelf frequent updatende filters tegen ondermeer digitale virussen, spam, exploits en andere digitale bedreigingen. Alle inkomende email bij DAMEN die voldoende kenmerken hiervan bezit wordt gewist of tegengehouden.
Door DAMEN’s emailfiltering, maar ook omdat er binnen het Internet door onder meer Internet Service Providers op digitale bedreigingen wordt gefilterd, is het mogelijk dat uw email niet of niet volledig bij DAMEN aankomt. Advies is daarom om bij belangrijke email aan DAMEN, of een aan DAMEN verstuurd bestand, bij twijfel op andere wijze na te gaan of het in goede orde is ontvangen.

Damen Hypotheken en Verzekeringen is een handelsnaam van Damen & Partners BV, ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 14095086.
Damen Makelaardij is een handelsnaam van Damen Makelaardij Limburg BV, ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer Kvk 62616573 .