Over ons

Jouw makelaar in Susteren & Sittard-Geleen

Wij bedienen Susteren & Sittard-Geleen vanuit ons makelaarskantoor in Susteren en werken in de gehele Westelijke Mijnstreek; oftewel kengetal 046. In de Westelijke Mijnstreek is Damen vertegenwoordigd met twee kantoren, in Stein en in Susteren. Ons kantoor in Susteren wordt ook wel kantoor “Zitterd” genoemd.

De Westelijke Mijnstreek regio floreerde de vorige eeuw door de aanwezigheid van de Staatsmijn Maurits, waar steenkool in grote getalen werd gewonnen. Ook nu zorgt DSM nog steeds voor veel werkgelegenheid, net als het in Born gevestigde VDL Nedcar, waar onder andere ‘onze’ Mini’s worden geproduceerd.

De benodigde kennis als NVM makelaar gecombineerd met de ervaring van de lokale markt en de diensten die geleverd kunnen worden zorgt ervoor dat wij jouw fullservice makelaar zijn in deze regio van Limburg. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw nieuwe droomwoning? Loop gerust binnen op ons kantoor in Susteren. Met ons enthousiaste team werken wij hier vanaf oktober 2022 actief om verkopers en kopers met elkaar te matchen.