DICHT BIJ JOU

Je huis verkopen…
toch wel spannend!

Het verkopen van je huis is een spannende en intensieve periode. Je moet afscheid nemen van het huis waar je een bijzondere band mee hebt opgebouwd en moet tegelijkertijd van alles en nog wat regelen. Bij Damen begrijpen we dat als geen ander. Daarom luisteren we goed naar jouw wensen, zetten we onze kennis en ervaring in om jou gericht te adviseren en hebben we gedurende het hele traject één vast aanspreekpunt voor jou.

Wil je eerst weten wat je huis waard is?

Verkoop van A tot Z

Dáárom kies je voor Damen

Fullservice verkoopbegeleiding We ontzorgen je gedurende het hele traject
Professionele fotografie in huis Snel kunnen schakelen met 2 professionele fotografen in dienst
6 Vestigingen verspreidt in Limburg De grootste service, en dat merk je als klant
Wij geven kopers tijd en aandacht Door de tijd te nemen voor jouw kopers zorgen wij voor een goed verkoopresultaat
Één vast verkoopteam voor jou Korte lijntjes met jouw makelaar en binnendienst medewerker die jouw dossier van binnen en van buiten kennen
Expertise

Onze tips om je huis te verkopen

Damen: Jouw fullservice makelaar in Limburg. Kopen, Verkopen, Hypotheken, Taxatie, Nieuwbouw, Verhuur, Uitponden, Waardebepaling
Damen: Onze makelaars staan voor u klaar. Kopen, Verkopen, Hypotheken, Taxaties, Nieuwbouw, Verhuur, Uitponden, Waardebepaling, Projectontwikkeling | Neem contact met ons op
AANDACHT VOOR JOU

Je huis verkopen is maatwerk, vakwerk én mensenwerk

Jouw woning verkopen in de omgevingen van Stein, Roermond, Maastricht & Meerssen, Hulsberg & Beekdaelen, of Susteren & Sittard-Geleen? Bij Damen vinden vinden wij de persoonlijke klik met onze klanten het allerbelangrijkst. Het verkopen van je huis is vakwerk, er zijn veel regels waar je je aan moet houden. Het verkopen van je huis is zeker ook maatwerk, ieder huis is anders, de situatie en de markt zijn in beweging, dat vraagt om een aanpak op maat. Maar het verkopen van je huis is vooral mensenwerk. Een prettig contact en wederzijds vertrouwen. Zodat jij blij bent dat je voor ons hebt gekozen en we samen het beste bod en de beste kopers voor jouw huis kunnen vinden.

ONZE WERKWIJZE

Jouw huis verkocht in 8 heldere stappen

Op zoek naar de klik

Voor ons heel erg belangrijk. Om in goed vertrouwen te kunnen samenwerken, moet er een persoonlijke klik zijn tussen makelaar en verkoper. Daarom willen we graag meer weten over jou, waarom je je huis wil verkopen en wat je toekomstplannen zijn.

Verkoopadvies en prijsstrategie

Na een eerste kennismaking lichten we graag toe hoe we bij Damen werken en geven we je deskundig advies over de de vraagprijs, biedprocedure en eventueel het moment van verkoop. Dat moet passen bij jouw wensen, zodat jij zo min mogelijk hinder ondervindt.  

Alles voor een perfecte eerste indruk

Als we jouw huis mogen verkopen en de planning samen hebben bepaald, maken we jouw huis samen tiptop in orde voor verkoop. We hebben een fijne checklist, meten je huis op en adviseren je over de laatste onderhoudsklusjes en de inrichting tijdens de fotoshoot.

Jouw huis in de markt zetten

Ook daarin gaan we net een stapje verder. We hebben 2 professionele fotografen in dienst, maken strakke brochures met aansprekende beschrijvingen en gebruiken onze social media kanalen actief om jouw huis onder de aandacht te brengen.

De tijd en ruimte om te kijken

Bezichtigingen, daar nemen we graag uitgebreid de tijd voor. Omdat we merken dat kopers dat waarderen. Tijdens de bezichtigingen lopen we altijd met de mensen mee. Zo kunnen we ze een fijne ervaring bieden, gericht adviseren en lopen er nooit vreemde mensen alleen door jou huis. Wel zo prettig.  

Voor welk bod kies je?

Na evaluatie van de bezichtigingen is het tijd voor de echte verkoop. Tegenwoordig kiezen verkopers vaak voor inschrijving. In dat geval nemen we samen alle biedingen door en geven we uitleg en advies bij het bod en de voorwaarden. Welk bod geeft jou het beste gevoel?

Op naar de notaris

Als we in zee zijn gegaan met het beste bod in jouw ogen, stellen we meteen een concept koopovereenkomst op en ondertekenen deze met jou en met de koper(s). We zorgen vervolgens dat alle documenten bij de notaris terechtkomen en doen samen met jou en met de kopers een eindinspectie op de dag van de sleuteloverdracht. 

Onze deur staat altijd voor je open

Dat jouw huis definitief verkocht is, wil niet zeggen dat je ons niet meer om advies mag vragen. We hebben fijn met je samengewerkt en blijven graag met je in contact mochten er nieuwe uitdagingen op je pad komen. Je bent én blijft van harte welkom!

HUIS VERKOPEN

Laat je huis verkopen door een lokale makelaar

Een makelaar van Damen staat gedurende het hele verkooptraject dicht bij jou en kent de lokale markt als geen ander.

Damen: Onze makelaars staan voor u klaar. Kopen, Verkopen, Hypotheken, Taxatie, Zakelijke Taxaties, Nieuwbouw, Verhuur, Uitponden, Waardebepaling
Zo verkopen wij jouw huis
  • Persoonlijke aandacht
  • Fijn samenwerken
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Thuis in jouw wijk
  • Professionele fotografie
Ik wil mijn huis verkopen
Damen: Onze makelaars staan voor u klaar. Kopen, Verkopen, Hypotheken, Taxatie, Zakelijke Taxaties, Nieuwbouw, Verhuur, Uitponden, Waardebepaling

Zorgeloos verkopen voor de beste prijs?

Damen staat je persoonlijk bij en ontzorgt je van A tot Z gedurende het hele traject.