Over ons

Jouw makelaar in Maastricht & Meerssen

Van Biesland-Campagne, het bruisende stadscentrum van Maastricht tot en met de Oude Molenweg én Gemeente Meerssen werken wij in, naar onze mening, het mooiste gebied van Limburg.

Het internationale karakter dat Maastricht als stad steeds meer krijgt, gecombineerd met de Bourgondische levensstijl maakt het een voorrecht om in deze regio werkzaam te zijn. Het gebied waarin wij werken biedt tal van unieke highlights, denk bijvoorbeeld aan het enerverende phinxkwartier met het naastgelegen Frontenpark, het Jekerkwartier waar je je in Franse sferen waant en de ENCI-groeve met een uitzichtplatvorm voor een spectaculair uitzicht van 360 graden. Daarnaast vind je in ons werkgebied de leukste en meest idyllisch gelegen terrassen waar wij privé vaak te vinden zijn, van de Koestraat in Maastricht tot de Markt in Meerssen met haar prachtige Basiliek.

Onze klanten, bestaande uit jong, oud, gezinnen, alleenstaanden, expats, voor iedereen staan wij als team graag klaar. Wij zijn méér dan alleen een makelaar. We ondersteunen u bij het gehele verkooptraject, op zowel emotioneel als professioneel vlak, in tijden van schaarste en overvloed.

Damen-og.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruik gaat u hiermee akkoord.