Arjan van den Broek

Vastgoedadviseur A-RMT

Ik was toe aan een nieuwe stap en om mijn commerciële vaardigheden verder te ontwikkelen in een andere branche. Omdat verkopen en persoonlijk contact met klanten mij goed liggen en ik mij altijd al geïnteresseerd heb in de huizenmarkt, heb ik bij Damen gesolliciteerd voor de functie als vastgoedadviseur. Na een aantal leuke gesprekken met Jos en Daniëlle zagen zij potentie in mij en wilden ze mij de kans bieden om bij Damen Makelaardij aan de slag te gaan.

Ik ben ze hier tot op de dag van vandaag nog erg dankbaar voor, mede vanwege het feit dat ik geen ervaring had in dit vakgebied. Het team heeft mij warm ontvangen en wegwijs gemaakt binnen het bedrijf en het vak als makelaar. Daarnaast gaf Damen mij de kans om mezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen. Binnen een half jaar heb ik dan ook de opleiding tot Assistent Makelaar behaald. De commerciële competenties die ik tijdens mijn tijd in de detailhandel heb opgedaan komen goed van pas en kan ik bij Damen verder ontwikkelen. Ik kan me goed inleven in de klant en luister dan ook aandachtig naar de wensen zodat ik mijn energie kwijt kan als schakel tussen koper en verkoper.

Werken bij Damen voelt als thuis komen. Elke dag kom ik met plezier naar kantoor waar de lekkere koffie van Blanche Dael altijd klaar staat. De gezamenlijke passie en gezonde dosis humor onder collega’s ervaar ik als zeer positief. We helpen elkaar waar nodig en hebben wekelijks een teamoverleg om op de hoogte te blijven van elkaar.

 

Arjan van den Broek