Over ons

Jouw makelaar in Heerlen-Zuid & Voerendaal

In de prachtige omgeving van het Limburgse Heuvelland ligt Heerlen; het centrum van Parkstad Limburg. Een stad waar veel ruimte is voor cultuur en innovatieve ideeën. Daarnaast een veelzijdige winkelstad, waar je overal binnen vijf minuten in het groen kunt zitten.

Een prachtig gebied om als makelaar werkzaam te mogen zijn met hele mooie en diverse woonwijken grenzend aan de stad met haar levendige centrum, waar het goed toeven is op een van de gezellige pleinen, of in één van de “dorpse kernen” in de gemeenschappen van Welten of Benzenrade. Ook op de Heerlerbaan en in Park Hoogveld ziet u ons geregeld voorbij komen, hier is voor eenieder een leuke woning te vinden!

Met ons team richten wij ons voornamelijk op deze mooie werkgebieden. Als lokaal goed bekende makelaar kennen we de hotspots en de ontwikkelingen in de wijk waardoor we u uitstekend kunnen informeren over alle relevante zaken aangaande de verkoop van uw huidige woning of de aankoop van uw nieuwe droomwoning. Door onze lokale binding in o.a. sport- en cultuurverenigingen staan we midden in de maatschappij. We hopen u dan ook graag een keer in ons fraaie werkgebied te mogen ontmoeten.