COMPLEET EN GEVALIDEERD

Betrouwbare taxaties van uw woningportefeuille

Naast onze fullservice ondersteuning bij de verkoop, verhuur en uitponding van uw woning(en), zijn we u ook graag van dienst bij het taxeren van uw woningportefeuille. Of u nu een belegger bent, een gemeente of een woningcorporatie; een taxatierapport van Damen is altijd gevalideerd door het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en zeer accuraat. Door ons ruime werkgebied in Limburg zijn wij de juiste partner voor uw taxaties, zowel lokaal alsook voor uw meer verspreide portefeuille.

Nieuwbouwprojecten
Nieuwbouwprojecten
SNEL EN COMPLEET

Dáárom kiest u voor Damen

Professionele registertaxateurs Al onze taxateurs staan ingeschreven bij het NRVT
Gevalideerd door het NWWI Conform de laatste richtlijnen van het NWWI
Maatwerk én vakwerk Iedere taxatie is uniek en vergt kennis van vastgoed én de markt
Korte lijntjes en snel geregeld Direct een afspraak en binnen enkele dagen een volwaardig rapport
LOKALE EXPERTISE

Waarde voor uw vastgoedplannen

Uw zakelijke taxaties zijn bij ons in vertrouwde handen. Onze register taxateurs staan ingeschreven bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs), zitten bovenop de lokale markt en zijn op de hoogte van alle nieuwe richtlijnen en belangrijke ontwikkelingen in een continu veranderend werkgebied. Daarom is een taxatierapport van Damen veel meer dan een ingevulde checklist. Het is een totaalvisie op uw object. Zo voegen wij waarden toe aan uw vastgoedplannen.

Damen: Onze makelaars staan voor u klaar. Kopen, Verkopen, Hypotheken, Taxaties, Nieuwbouw, Verhuur, Uitponden, Waardebepaling, Projectontwikkeling | Neem contact met ons op

Wij staan voor u klaar!

Altijd persoonlijk advies, altijd actief, altijd goede service.

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag omtrent onze diensten of ons aanbod? Mail naar info@damen-og.nl of gebruik het onderstaande formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.