LOKALE VOELSPRIETEN

Samen maken we uw plannen nóg beter

Bij Damen zijn we al decennia lang gespecialiseerd in nieuwbouw en het adviseren van ontwikkelaars over het perfectioneren van hun plannen. Ons gespecialiseerde nieuwbouwteam heeft ruime ervaring met het verkopen van nieuwbouwprojecten in heel Limburg en weet door haar lokale voelsprieten exact waar de mensen behoefte aan hebben. We bieden actieve projectondersteuning en begeleiden u van de allereerste planschets tot verkoop en oplevering. Samen maken we uw plannen nog beter!

DAAROM DAMEN

Zó maken wij uw project tot een succes

Grondige marktanalyse in uw doelgebied Zo weet u nóg beter welke woningen u moet bouwen
Een uitgebreid haalbaarheidsonderzoek We leggen de rendabiliteit van uw project onder een vergrootglas
Doelgroep- en locatieadvies Concreet advies op basis van de vraag en beschikbare ruimte
Professionele verkoop en marketing Zo bent u verzekerd van een vloeiend verkooptraject
Proactieve begeleiding van A tot Z We adviseren u van de eerste schets tot laatste verkoop
VOORBEREIDING

Een goede inschrijving is het halve werk

Het succes van uw nieuwbouwproject schuilt voor een groot deel in een gedegen voorbereiding. Uw project valt of staat bij een sterke inschrijving van uw plannen bij een woningbouwcorporatie of de gemeente. Hieruit moet blijken dat de behoefte aan uw project groot is en de nieuwe woningen en/of appartementen een verrijking zijn voor de leefomgeving en gemeentelijke plannen. Wij denken graag met u mee over de inhoud en formulering van uw plannen, zodat u snel de beschikking krijgt over een stuk grond waarop u kunt gaan bouwen.

Damen: Onze makelaars staan voor u klaar. Kopen, Verkopen, Hypotheken, Taxaties, Nieuwbouw, Verhuur, Uitponden, Waardebepaling, Projectontwikkeling

Wij staan voor u klaar!

Altijd persoonlijk advies, altijd actief, altijd goede service.