Michel van Dinther

Register-Makelaar (RM) en Register-Taxateur (RT)

Sinds 2014 werkzaam bij Damen en inmiddels al ongeveer onderdeel van het meubilair. Zelf woonachtig in het mooie Voerendaal en na mijn masterstudie Real Estate Management & Development aan de Universiteit van Eindhoven begonnen in de makelaardij. Hier kan ik dagelijks mijn ei kwijt in het mooiste deel van de bebouwde omgeving in mijn ogen: de woningmarkt. Hier begint en eindigt de dag van alle mensen en gebeuren de mooiste dingen. Je huis moet echt je thuis zijn en daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Zo ging mijn afstudeeronderzoek ook over de woonwensen van jonge starters in de regio Parkstad. Mede daardoor en gezien mijn woonlocatie was het werken vanuit kantoor Heerlen de ideale stap om mijn opgedane kennis en enthousiasme in de praktijk te gaan brengen.

Vanuit het kantoor ben ik met mijn team voornamelijk actief op een deel van de bestaand goed markt rondom Heerlen en Voerendaal en daarnaast samen met mijn collega Jos Toussaint dagelijks actief met verkoop en advisering van diverse nieuwbouwplannen in en rondom Parkstad. Zo hebben we een zeer ruim aanbod van nieuwbouwwoningen welke onze bestaand goed portefeuille perfect aanvult. Daarnaast verzorgen we ook de dagelijkse aansturing van kantoor en kunt u ook bij ons terecht voor een NWWI gevalideerd taxatierapport.

In mijn vrije tijd ben ik zeer actief bij de lokale carnavalsvereniging en de voetbalclub, zowel organisatorisch als ‘in het veld’ (lid van de raad van elf en spits op het eerst elftal). Onder de mensen komen en verbinden zit me zogezegd in het bloed en dat doen we ook dagelijks in de makelaardij, een prachtige branche om in te mogen werken!

Michel van Dinther