Raymond Tijssens

Vastgoedadviseur A-RMT

Ik ben Raymond Tijssens, gehuwd en vader van 2 dochters, woonachtig in Mestreech. Na 22 jaar werkzaam te zijn geweest in de automobielbrache, ben ik sinds augustus 2016 werkzaam bij Damen Makelaardij als vastgoed adviseur.

Een nieuwe kans in een andere sector, het sprak me heel erg aan. Ook moest ik weer gaan studeren, om het makelaarsvak onder de knie te krijgen. Nu kan ik alleen maar zeggen; wat ben ik blij dat ik die switch gemaakt heb.
Wat een teamwork: gezamenlijk werken om het beste resultaat voor je klant te bereiken. Ook is het bijzonder om het vertrouwen van de klant te krijgen, om de verkoop van hun woning te kunnen begeleiden. De waardering van klanten en directie is zeer groot. Ik hoop dit nog lang te mogen doen.

In mij vrije tijd ben ik zeer aktief lid / bestuurslid van de Broederschap van Sint Servaas. Daarnaast ben ik zaterdags op het hockeyveld te vinden, om de hobby van mijn 2 dochters te ondersteunen. Maar bovenal geniet ik heel graag van het bourgondische leven in Mestreech.

Raymond Tijssens