Kenneth Kruse

Register-Makelaar (RM) en Register-Taxateur (RT)

Mijn naam is Kenneth Kruse en ben Register Makelaar/Taxateur bij Damen Makelaardij in Maastricht. Sinds 2011 werk ik in de makelaardij. Voorheen bij een ander makelaarskantoor en sinds 2015 bij Damen. Werken in de makelaardij bevalt nog steeds erg goed! Elke dag is anders en bezig zijn met de grootste aan- of verkoop van iemands leven zorgt dagelijks voor veel voldoening! Zowel in de crisistijd als in deze overspannen markt. Het blijft een enorm dynamisch vak.

Zelf ben ik een geboren en getogen Maastrichtenaar en ben ook werkzaam in dit gebied. In mijn vrije tijd voetbal ik bij Leonidas uit Wolder en hou van een lekker hapje en een drankje. Het bourgondische Maastrichtse leven is mij dan ook op het lijf geschreven!

Na mijn HBO-studie Management, Economie en Rechten ben ik begonnen met de makelaarsstudie. Sinds 2019 ben ik be√ędigd NVM makelaar en taxateur en kunt u bij mij terecht voor uw NWWI gevalideerde taxaties. De combinatie van het makelen en het taxeren zorgt voor een erg aangename afwisseling en een compleet dienstenpakket.

Hopelijk mag ik u snel van dienst zijn!

Kenneth Kruse