Team Maastricht-West, Borgharen & Itteren

Dit makelaarsteam is werkzaam in Maastricht-West, De Heeg, Borgharen & Itteren.

De gemeente Maastricht investeert steeds meer in een toekomstbestendige leefomgeving die gezond en leefbaar is door te zorgen voor een ‘work-life balance’ in stad en regio.

Blauwdorp

Met de ‘’blauwe loper’’ op komst wordt het woongenot rondom de wijk Blauwdorp verhoogd door het renoveren van woningen, nieuwbouw en méér ruimte voor groen, fietsers en voetgangers. De Blauwe Loper staat voor een goede nieuwe fiets- en wandelverbinding tussen de buurten Trichterveld, Mariaberg, Blauwdorp en de binnenstad.

Zouwdal

Daarnaast hebben we de groene natuurlijke omgeving Zouwdal. Een unieke woonlocatie aan de rand van Malberg met het vernieuwde winkel- en gemeenschapscentrum Manjefiek Malberg. Doordat Damen Makelaardij een schakel is geweest tijdens de verkoop van de nieuwbouwprojecten Zouwdalveste en Markus Keteer zijn wij makelaars thuis in dit gebied.

Brusselsepoort

De wijk Brusselsepoort is een verzameling van buurten, vooral bekend door het gelijknamige winkelcentrum met een breed aanbod. Dit winkelcentrum krijgt een make-over en wordt uitgebreid door de komst van nieuwe horecaconcepten en terrassen. Kortom, een aantrekkelijke plek in Maastricht-West om te wonen en werken. De wijk is vernoemd naar de stadspoort die tot eind 1868 aan het eind van de Brusselsestraat stond. Het woningaanbod in Brusselsepoort is gevarieerd; hoogbouw en laagbouw, koop en huur, voor- en naoorlogse huizen.

Borgharen & Itteren

Borgharen en Itteren zijn de enige twee zelfstandige dorpen binnen de gemeente Maastricht. Het ligt tussen twee wateren: het Julianakanaal en de Maas. Borgharen is een klein dorp met een kleine gemeenschap, wat zorgt voor een dorps karakter en betrokken inwoners. Hoewel Borgharen een groen dorp is met veel natuur, heeft het veel voorzieningen. Borgharen staat vooral bekend om het indrukwekkende middeleeuwse Kasteel Borgharen. Itteren ligt in het noordelijkste punt van Maastricht met een prachtig nieuw natuurgebied waar veel wandelpaadjes en dijken lopen.

Wij als makelaars in dit gebied zijn hier geboren en in deze omgeving opgegroeid. We hebben als kind in ons werkgebied gespeeld in alle wijken van deze prachtige woonomgeving. We hebben alle veranderingen bewust meegemaakt en we zien dat ons werkgebied steeds groter en groter wordt door nieuwbouw en/of renovatie. We kunnen je precies vertellen welke voorzieningen in welke wijken te vinden zijn en gaan samen opzoek naar de juiste woning.