Team Maastricht & Meerssen

Van Biesland-Campagne, het bruisende stadscentrum van Maastricht tot en met de Oude Molenweg én Gemeente Meerssen werken wij in, naar onze mening, het mooiste gebied van Limburg.

Het internationale karakter dat Maastricht als stad steeds meer krijgt, gecombineerd met de Bourgondische levensstijl maakt het een voorrecht om in deze regio werkzaam te zijn. Het gebied waarin wij werken biedt tal van unieke highlights, denk bijvoorbeeld aan het enerverende phinxkwartier met het naastgelegen Frontenpark, het Jekerkwartier waar je je in Franse sferen waant en de ENCI-groeve met een uitzichtplatvorm voor een spectaculair uitzicht van 360 graden. Daarnaast vind je in ons werkgebied de leukste en meest idyllisch gelegen terrassen waar wij privé vaak te vinden zijn, van de Koestraat in Maastricht tot de Markt in Meerssen met haar prachtige Basiliek.

Amby, Scharn & Heer

Amby is een van de oudste dorpen van Nederland en in deze tijd is het hét voorbeeld van stads wonen met een dorps karakter. Het heeft een historische, gezellige dorpskern en is rustig gelegen aan de rand van Maastricht dichtbij de Ambyerheide. Scharn wordt gezien als een een van de chiquere buurten van Maastricht. Het is een hele groene buurt en je vindt er veel ruimte. Heer is een Maastrichtse buurt met een eigen, dorps karakter. Hier zit traditie en cultuur in de harten van de mensen.

Sphinxkwartier & Jekerkwartier

Industrieel en eigenwijs: Het Sphinxkwartier is het bruisend up-coming gedeelte van Maastricht. Hier vind je fi jne restaurants en de oude haven van Maastricht. Ervaar hier een ander Maastricht op steenworp afstand van de binnenstad. Het Jekerkwartier ligt verscholen tussen eeuwenoude monumenten en de stadsmuren. Het is hier mooi wandelen en op zondag kun je hier heerlijk vertoeven op een terrasje; vaak met een leuk jazzybandje om de hoek.

Stadspark Maastricht & Sint Pieter

Het Stadspark van Maastricht heeft een rijke historie en hier vind je de eeuwenoude stadmuren terug. Heerlijk romantisch picknicken, een mooie wandeling maken of genieten van talloze culturele evenementen. Wandel de stad uit via het Stadspark en je ontdekt Sint Pieter. Een mooi stuk Maastricht waarbij het even lijkt alsof je niet meer in Nederland bent. Laat je verrassen door de mooie wijk, de bijzondere natuur en vooral de ENCI-groeve.

Meerssen

Een parel in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Onder de gemeente Meerssen vallen de dorpskernen Bunde, Geulle, Meerssen, Rothem en Ulestraten. Meerssen was al bekend in de prehistorie, ooit bewoond door de Romeinen en bezocht door Karel de Grote. De prachtige rivierdalen van Maas en Geul, de vele kastelen, oude hoeves en gevarieerde natuur kenmerken de regio waarin Meerssen zich bevindt. Dat geldt ook voor het dorp Bunde wat bekend staat om het prachtige Bunderbos. Geulle is al even karakteristiek met Kasteel Geulle (1620). Onze klanten, bestaande uit jong, oud, gezinnen, alleenstaanden, expats, voor iedereen staan wij als team graag klaar. Wij zijn méér dan alleen een makelaar. We ondersteunen u bij het gehele verkooptraject, op zowel emotioneel als professioneel vlak, in tijden van schaarste en overvloed.