Damen O.G.

Te koop: Willibrordusplein 1-1, 6114 LW Susteren

€ 205.000,- v.o.n.

Omschrijving

In het centrum van Susteren aan het Willibrordusplein worden 7 luxe appartementen gerealiseerd in het nieuwbouwproject onder de naam "Residentie Siginand". Het complex bestaat uit drie verdiepingen. Op de begane grond worden 2 appartementen gesitueerd met een woonoppervlakte van ca. 81 m2 (incl loggia) en een studio van ca.68 m2 (incl loggia). Op de 1e verdieping eveneens 3 appartementen met een woonoppervlak varierend van ca.81 m2 tot ca. 138 m2.(incl. loggia). Het penthouse op de 2e verdieping heeft een woonoppervlak van ca.138 m2 (incl. loggia). De appartementen zijn gelijkvloers en bereikbaar middels trap en een lift in de centrale hal.
Alle appartementen beschikken over een ruim balkon/loggia en het penthouse tevens over een extra dakterras.
De algemene ruimtes bestaan uit een centrale hal/entree met trappenhuis en lift, separate bergingen voor elk appartement en een overdekte fietsenstalling aan de achterzijde.

Alle appartementen worden gasloos gebouwd en voorzien van een lage temperatuur vloerverwarming. Het gehele gebouw beschikt over hoogwaardige isolatie voorzieningen. De ruime appartementen krijgen een moderne uitstraling en worden duurzaam gebouwd. Zo worden de appartementen onder andere uitgevoerd als all-electric. De appartementen worden niet meer aangesloten op het gas maar verwarmd middels een lucht-water warmtepomp die de vloerverwarming in alle leefruimtes aanstuurt. Op het dak worden voor elke appartement afzonderlijk zonnepanelen geplaatst, waardoor het appartement bijna energie-neutraal wordt. Deze Lucht-Water Warmtepomp, de WTW unit en Airco zorgen voor verwarming, koeling, ventilatie en warm tapwater tegen zeer lage verbruikskosten
De appartementen worden opgeleverd zonder aanbouwkeuken, sanitair en tegelwerk..

Mede door de centrale ligging zijn alle voorzieningen aanwezig in de directe omgeving, zoals NS-station, 2 basisscholen, supermarkt, horeca, gemeenschapshuis, sportpark en detailhandel. Susteren is gelegen op het smalste stuk van Nederland en tevens nabij alle uitvalswegen zoals autosnelweg A2 en A73. De gemeente Echt-Susteren is een bijzonder groene gemeente met fraaie uitgestrekte natuurgebieden.

Disclaimer:
Het ontwikkelen van dit appartementencomplex is een voortdurend proces waarbij, naarmate dit proces vordert, een steeds verdere verfijning en bijstelling van het ontwerp plaatsvindt. Wijzigingen met betrekking tot peilhoogten, maatvoering en dergelijke kunnen zich voordoen. De illustraties zijn indicatiefen bedoeld om u een indruk van de appartementen te geven. De op de plattegronden aangegeven maatvoeringen zijn circa-maten in centimeters. Eventueel op plattegronden opgenomen meubels zijn uitsluitend bedoeld om een idee te geven van een mogelijke inrichting en zijn niet in de koopsom inbegrepen. In het streven naar een optimale kwaliteit wordt de mogelijkheid niet uitgesloten dat er wijzigingen kunnen plaatsvinden. De verkoop van de appartementen geschieden uitsluitend op basis van de technische omschrijving en verkooptekeningen. Aan deze brochure kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05037
Koopsom € 205.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Appartement, portiekflat
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2019
Type dak Platdak
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 68 m²
Inhoud 202 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 1
Aantal badkamers 1
Locatie
Ligging Aan rustige weg
In woonwijk
Energieverbruik
Energielabel A
Uitrusting
Warm water Elektrische boiler
Verwarmingssysteem Airconditioning
Vloerverwarming
Warmtepomp
Warmterecuperatiesysteem
Badkamervoorzieningen Douche
Toilet
Wastafel
Heeft airco Ja
Heeft een balkon Ja
Heeft kabel-tv Ja
Heeft een lift Ja
Heeft zonnecollectoren Ja
Neem contact met mij op

Brochure(s) en overige bijlagen

ZonZone

Recent bekeken

home icon