Damen O.G.

Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud: Boschdal, 6049 GR Herten

€ 159.000,- k.k.

Beschrijving

Aan de Boschdal te Herten is deze vrije bouwkavel gelegen. Het betreft een kavel van circa 580 m² met een front breedte van 15 meter en een diepte van circa 40 meter.

De kavel is geschikt voor een vrijstaande woning met garage. Het is mogelijk om een moderne of een traditionele woning op deze locatie te bouwen. Aan de linkerzijde van deze kavel is een vrijstaande woning met een traditioneel uiterlijk en aan de rechterzijde is een moderne woning gerealiseerd.

De Boschdal is een verkeersluwe straat, er komt met name bestemmingsverkeer en het is een doodlopende straat. Het is bijzonder dat in deze straat de voordelen van nieuwbouw en bestaande bouw gecombineerd worden: gedeeltelijk is de straat nog in aanbouw, maar een groot deel van de straat is al jaren bewoond. Dit zorgt ervoor dat je als toekomstige bewoner al een goed beeld krijgt van hoe de directe omgeving is. Er staan veel volwassen bomen in deze straat, hetgeen voor een groene aanblik. Aan deze straat is een speeltuintje gelegen, en aan de achtergelegen straat Roodakker is er ook een. In de directe omgeving wonen veel gezinnen, het is een kinderrijke buurt, zeker in de straten Roodakker, Stellingmolen, Standerdmolen enz.

De Boschdal is een straat, die gedeeltelijk deel uitmaakt van de kleinschalige nieuwbouwwijk De Wolfsberg. Deze is al gedeeltelijk gerealiseerd en gedeeltelijk nog in aanbouw. Kenmerkend voor deze wijk is dat het kleinschalig is, met veel diversiteit: meer dan 10 verschillende woningtypes, zowel halfvrijstaand als vrijstaand variërend van modern tot traditioneel. Er zijn vrije kavels en er is projectbouw. De Boschdal is gelegen aan de rand van de kern Merum. Dit betekent landelijk wonen aan de rand van de stad Roermond. Hier kunt u genieten van de natuur en de Maasplassen en woont u toch in de nabijheid van het centrum van Roermond. Ook de voorzieningen van Herten zijn binnen handbereik: o.a. 2 basisscholen, supermarkt, bakker, drogisterij, sportvoorzieningen enz. Binnen 5 autominuten bent u in hartje stad. Maar door de gunstige ligging ten opzichte van de oprit van de A73 zijn ook Venlo, Heerlen en Maastricht snel bereikbaar.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 04618
Vraagprijs € 159.000,- k.k.
Inrichting Ja
Inrichting Gemeubileerd
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 580 m²
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond
Neem contact met mij op

ZonZone

Sluiten

Recent bekeken

home icon