Damen O.G.

20210423_165754.jpg 20210423_165830.jpg 20210423_165910.jpg 20210423_165902.jpg situatietekening klein.png Video still 1.png Video still 2.png

Te koop: Jozef Beaujeanlaan Bouwnummer 8, 6414 AZ Heerlen

€ 350.000,- v.o.n.
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 4.345 m²
Aanvaarding In overleg
Onderdeel van nieuwbouwproject HeerenPark

Notitie

Bouwkavels

Heeren Park - Royale bouwkavels in een groene omgeving

Het Plan Heeren Park

Heeren Park is een groot en prestigieus nieuwbouwproject van zeer royale bouwkavels bij een zilverzandgroeve nabij de Brunssumerheide in Heerlen, Zuid-Limburg. Rustig en groen gelegen, maar toch ook nabij uitvalswegen en de voorzieningen van de stad.

Waar het aantal beschikbare bouwkavels in de regio alsmaar m... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bouwgrond
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07902
Koopsom € 350.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 4.345 m²
Locatie
Ligging Aan bosrand
Aan rustige weg
Dichtbij openbaar vervoer
In bosrijke omgeving
In woonwijk

Beschrijving

Heeren Park - Royale bouwkavels in een groene omgeving

Het Plan Heeren Park

Heeren Park is een groot en prestigieus nieuwbouwproject van zeer royale bouwkavels bij een zilverzandgroeve nabij de Brunssumerheide in Heerlen, Zuid-Limburg. Rustig en groen gelegen, maar toch ook nabij uitvalswegen en de voorzieningen van de stad.

Waar het aantal beschikbare bouwkavels in de regio alsmaar minder wordt of de kavels steeds kleiner, krijgt u hier alle ruimte en vrijheid om uw droomwoning neer te zetten. Het terrein maakte voorheen onderdeel uit van een zilverzandwinning die al meer dan honderd jaar in dit gebied plaats vindt. Na de zandwinning is de groeve gevuld en heeft zodoende de huidige vorm gekregen. De eigenaar van de groeve heeft op verzoek van de gemeente medewerking verleend om in dit gebied ruime bouwkavels te realiseren.

Doelstelling van gemeente Heerlen en de eigenaar is om middels een ruime verkaveling een woongebied te creëren waar de bewoners op de royale kavels hun woonwensen kunnen vervullen in een rustige en groene omgeving. Het gebied sluit direct aan bij de groenstructuur van de Brunssummerheide, maar is ook op korte afstand van het centrum van Heerlen gelegen. Omdat de huidige eigenaar buurman blijft i.v.m. de naastgelegen zilverzandwinning zal de eigenaar, in tegenstelling tot andere plangebieden, deelnemen aan de informatiegesprekken met de kopers. De eigenaar wil daarmee aangeven dat hij graag een goede buurman wenst te zijn en zal dan ook aanspreekpunt blijven voor de kopers tijdens de realisatiefase.

In het plangebied zal bij de start van de verkoop ook de infrastructuur volledig aangelegd worden, waarvan de start is gepland in het voorjaar van 2020. Het plangebied wordt mede hierdoor niet alleen bouwrijp, zoals in de meeste plannen, maar meteen woonrijp. Dit heeft het voordeel dat de nieuwe bewoner meteen gebruik kan maken van de definitieve infrastructuur.

In totaal behelst het plan 24 royale kavels, met een vanafprijs van € 230.000 v.o.n. Voor een compleet overzicht van de beschikbare kavels en de mogelijkheden neemt u contact op met de makelaar.

De locatie Heerlen

Het plan Heeren Park is gelegen in de gemeente Heerlen in Zuid-Limburg. Heerlen is de grootste gemeente van de stadsregio Parkstad Limburg, in 2016 nog winnaar van de ‘WTTC Tourism for Tomorrow Award’, een prestigieuze prijs voor de beste toeristische reisbestemming ter wereld. Dit is ook niet zo gek als je kijkt naar alle prachtige belevingen die je in Heerlen en omgeving kunt ervaren. Heerlen zelf kenmerkt zich als een gevarieerde stad met diverse wijken en omgevingen van allerlei soorten en aarden. Zo is er het stadscentrum met een knus horecaplein met leuke barretjes en (inter)nationale restaurants, het fameuze Glaspaleis van de lokaal bekende architect Peutz, een breed aanbod aan winkels en sinds kort mag Heerlen zich ook verheugen over het Maankwartier; een prachtige stationsomgeving met woningen, winkels, hotel en meer.

Ook in de nabije omgeving van Heerlen zijn binnen maximaal 15 minuten diverse mooie plekken te vinden, zoals de fraaie Brunssumerheide, Snowworld in Landgraaf, de Leisure Dome en de GaiaZoo in Kerkrade en het prachtige en wereldberoemde Heuvelland met haar prachtige omgeving en vergezichten. Het grote cultuurevenement Cultura Nova dat elk jaar in Heerlen neerstrijkt, het muzikale Wereld Muziek Concours in Kerkrade en het altijd gezellige carnaval zorgen voor een goede dosis cultuur in de regio.

De uitstekende bereikbaarheid en nabijheid van uitvalswegen zorgen er bovendien voor dat u binnen maximaal 25 minuten in omliggende steden als Maastricht, Aken, Sittard en Valkenburg kunt zijn en om het half uur vertrekt vanuit Heerlen de intercity richting Eindhoven, Utrecht en Amsterdam.

Kortom, een prachtig plan met royale kavels op een zeer centrale en levendige locatie in het geliefde Zuid-Limburg.

ZonZone

Sluiten

Recent bekeken

home icon