Team Born & Sittard-Geleen

In de Westelijke Mijnstreek is Damen vertegenwoordigd met twee kantoren, in Stein en in Born. Ons kantoor in Born wordt ook wel kantoor “Zitterd” genoemd. Vanuit ons kantoor in Born wordt gewerkt in de gehele Westelijke Mijnstreek; oftewel kengetal 046.

De regio floreerde vorige eeuw door de aanwezigheid van de Staatsmijn Maurits, waar steenkool in grote getalen werd gewonnen. Ook nu zorgt DSM nog steeds voor veel werkgelegenheid, net als het in Born gevestigde VDL Nedcar, waar onder andere ‘onze’ Mini’s worden geproduceerd.

Smalste stukje Nederland

Verder is kenmerkend dat we werken in het smalste stukje Nederland. Zowel Duitsland als België zijn zeer snel bereikbaar. Hierdoor wordt er in de regio geprofiteerd van de voordelen van beide buurlanden. Ook op het gebied van mooie natuur en recreatie is er veel te beleven. In de regio zijn er verschillende mooie wandel- en fi etsroutes. Met name langs de Maas zijn prachtige routes om te genieten van het landschap. Het heuvelland begint zich rondom Sittard in het landschap te tekenen.

Verder zijn kasteelpark Born en Kasteel Limbricht bekende locaties om te genieten van de vrije tijd. Het historische centrum van Sittard biedt vele winkels en horecagelegenheden en geeft volop de mogelijkheid om heerlijk te gaan shoppen. Al met al een prachtige locatie om te wonen. De woningmarkt in dit gebied is dan ook volop in beweging, waarbij het aanbod zeer divers is. Van appartement tot vrijstaand landhuis en van tussenwoning tot woonboerderij.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw nieuwe droomwoning? Loop gerust binnen op ons kantoor in Born. Met ons enthousiaste team werken wij hier vanaf april 2016 actief om verkopers en kopers met elkaar te matchen. Het kantoor ligt centraal in het dorp Born en is goed te bereiken per auto en met de bus. Tegenover het kantoor ligt de markt en een grote parkeerplaats. Dus parkeergelegenheid is er volop aanwezig.