Beschrijving

De gemeente Maastricht ontwikkelt Ambyerveld samen met BPD (voormalig Bouwfonds). De gemeente verkoopt 35 bouwkavels.  Het totale kavel-overzicht is weergegeven in een overzichtstekening. 

Overzicht kavelprijzen

Voor alle bouwkavels die door de gemeente Maastricht worden uitgegeven is een overzicht van de kavelafmeting en prijzen beschikbaar.

www.ambyerveldmaastricht.nl 

Beeldkwaliteitsplan

Het beeldkwaliteitsplan geeft een suggestief en inspirerend beeld van de ruimtelijke en architectonische ambities van de gemeente Maastricht voor Ambyerveld. Het biedt een uitdagend raamwerk voor u, om samen met uw ontwerper, in dialoog met de supervisor van de welstandscommissie en in goede samenspraak en samenhang met elkaar, een prachtige plaats om te wonen te ontwikkelen.
tevens dienen de woningen conform wetgeving gasloos gebouwd worden.

Inspiratieboek

Om potentiële kopers te laten zien wat er mogelijk is, heeft de gemeente Maastricht samen met Maastricht-LAB een ontwerpwedstrijd uitgeschreven. 38 architecten hebben meegedaan en vernieuwende ontwerpen ingediend passend binnen het beeldkwaliteitsplan. De woonideeën zijn gebundeld in een boek bedoeld als inspiratie voor potentiële kopers


Voor vragen en nadere informatie over de bouwkavels kunt u contact opnemen met:
Damen Makelaardij
Ambyerstraat Noord 72
6225 EG Maastricht
043-3479090
info@damen-og.nl

Kenmerken