Beschrijving

Nieuwbouw Villa Type-B
In deze super de luxe nieuwbouwvilla begin je de dag goed. Met de geur van een vers getapte espresso geniet je iedere dag weer van uitzicht over de uitgestrekte groene vlaktes. Verder heeft dit vrijstaande huis alles wat je mag verwachten van een moderne villa.

Bij type B loop je via het oplopende voetpad naar de entreehal in het midden van het huis waar je de voordeur bereikt en het fantastische huis binnenkomt.

De begane grond heeft drie verblijfruimtes die je naar eigen wens inricht: een uitgebreide leefkeuken, een ruime zithoek en een kamer waar je bijvoorbeeld de pianovleugel een mooie plek in het zicht geeft. Aan de begane grond grenst een groot terras waar je s' avonds je vrienden en familie uitnodigt voor een uitgebreid diner. Direct aan het terras ligt de tuin. Deze tuin loopt geleidelijk af en ligt rondom het hele huis. Handig, want dit betekent dat de zon bijna altijd wel ergens de tuin bereikt.

De slaap- en badkamers liggen op de verdieping. Er is op deze verdieping genoeg ruimte voor vier slaapkamers. Maar je kunt er ook voor kiezen om twee slaapkamers samen te voegen tot een (hoofd-)slaapkamer. Liever een studykamer? Dat kan ook! Voor de gasten of de (klein-)kinderen heb je een extra badkamer. Wel zo comfortabel, en bovendien een luxe om je logies aan te bieden. Daarnaast is er de mogelijkheid de woning levensloopbestendig te maken.

De auto's parkeer je eenvoudig en comfortabel onder het huis in de halfverdiepte parkeerkelder. Hier heb je plek voor twee auto's. Langs de parkeerplaatsen heb je een berging waar meerdere fietsen en afvalcontainers kwijt kunt.

Kenmerken