Omschrijving

HALFVRIJSTAANDE PATIOWONINGEN 110-113 en 116-119

Subliem wonen met oog op de toekomst.

Aan de Gentiaan worden deze 2 blokken van elk 4 halfvrijstaande ééngezinswoningen gerealiseerd.

De woningen hebben een compleet woonprogramma op de begane grond ; wonen / slapen / baden.

De buitenzijde van deze woningen wordt afgewerkt met lichtgrijs stucwerk met donkergrijze nuanceringen bij de raampartijen. De raamkozijnen zijn asymmetrisch gepositioneerd waardoor er een verrassende aanblik ontstaat. Bij het ontwerp is er rekening gehouden met het natuurlijk niveauverschil.

Er zijn twee woningtypes met elk een eigen karakter. Door het gebruik van dezelfde kleurstelling, het materiaalgebruik en de strakke belijningen vormen deze verschillen weer één geheel.

De buitenste woningen zijn voorzien van een binnenpatio waardoor er extra lichtinval ontstaat en een mooi ruimtelijk effect geeft. Het meest bijzondere aan deze woningen is het complete woonprogramma op de begane grond. De zeer royale living, eetkamer en open keuken zijn al fraai, maar hier zijn ook nog eens een slaapkamer, aparte kleedruimte en luxe badkamer voorzien. Mooi detail is het overdekte terras, dit wordt straks in de zomer het verlengde van de woonkamer. Op de verdieping nog eens 2 mooie slaapkamers, een praktische badkamer en technische ruimte.

Houd u er wel rekening mee dat deze woning geleverd wordt zonder keukeninrichting. Aansluitpunten E/W conform opgave aannemer.

De woningen zijn comfortabel ingedeeld, uitstekend geïsoleerd, voorzien van vloerverwarming en gebouwd met nagenoeg onderhoudsvrije materialen.

Pluspunten:
Comfortabele en ruime indeling;
Achtertuin gelegen op het zuiden;
Overdekt terras;
Compleet woonprogramma begane grond;
3 slaapkamers;
Badkamers en toilet v.v. modern tegelwerk en sanitair;
Standaard v.v. vloerverwarming;
Optimaal geïsoleerd (energiezuinig);
Voorzien van zonnepanelen en gasloos;
Woningen worden gebouwd met woningborg garantie;
Diverse opties om de woning aan te passen;
Inclusief inpandige garage;
Mooie percelen.

Kenmerken