Omschrijving

5 PATIOWONINGEN VOSSEPARK - KAVEL 70 INCLUSIEF OPTIEPAKKET SLAAPKAMER + BADKAMER OP BEGANE GROND!

In de nieuwbouwwijk Vossepark te Heerlen kunnen wij u momenteel 5 patiowoningen aanbieden met 3 slaapkamers, ruime woonkamer, fraaie patio en diverse opties.

Op de groene grens van het Heerlense centrum en de buitenwijken is Plan Vossepark gerealiseerd. Dit omvat uiteenlopende woningen voor onderscheiden doelgroepen: van starters, jonge families, volwassen gezinnen tot en met senioren. In grondgebonden woningen, blokwoningen, patiobungalows, vrijstaande woningen en appartementen. Met toepasselijke architectuur, die expliciet is afgestemd op de natuurlijke omgeving. Vandaar dat Vossepark een zeer aangename woon- en leefwijk aan de rand van het centrum voor jong en oud is geworden.

Deze prachtige stijlvolle patiowoningen liggen aan de rand van plan Vossepark en hebben een verrassend ruime indeling. Door de prachtige schuifwand in de woonkamer is er optimaal
tuincontact met de patiotuin. Diverse opties om de begane grond aan te passen, zoals wonen en slapen op de begane grond. Op de verdieping 3 prima slaapkamers en een mooie badkamer.
Heerlijk wonen in een fijne woonomgeving.

De woningen hebben een optimale functionele indeling. Een mooie royale woonkamer met een praktische open keuken. Via de schuifpui vanuit de woonkamer is de omsloten patiotuin bereikbaar. Verder een hal, toilet en bergkast.

Op de verdieping zijn drie ruime slaapkamers. De badkamer wordt standaard voorzien van mooie moderne tegels en Sphinx (serie 300) sanitair met Grohekranen. Verder is er een technische ruimte en een berging met de aansluitingen voor de wasmachine en -droger.

Levensloopbestendige optie + vloerverwarming
Kavel 70 wordt met een alternatieve indeling van de begane grond aangeboden, namelijk met badkamer en slaapkamer. Deze woning is daardoor uitstekend levensloopbestendig. Met name de jonge 60-ers die willen doorstromen naar een toekomstgerichte woning en geen concessies willen doen aan hun huidige woonwensen, zoals een extra hobbyruimte of logeerkamer, hebben nu volop keuze. De woning is optimaal geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen en een carport. De woning wordt standaard ook met vloerverwarming opgeleverd. Deze meerwerkopties zijn reeds gekozen en worden reeds gerealiseerd in de huidige bouw.

Kenmerken