Beschrijving

KAVEL J01 - 575 m2 - 90.000 euro v.o.n. 

De Eijken Nuth - bouwkavels en vrijstaande villa's

Woonpark De Eijken is een bijzonder nieuwbouwproject dat wordt gerealiseerd op de terreinen van het voormalige sportcomplex Keelkamp. De laatste fase van dit project bestaat uit royale bouwkavels variërend van 486m² tot 1183 m². Wees op tijd, want dit zijn de laatste kavels! Op deze kavels bieden wij tevens in samenwerking met Brummelhuis een drietal typen nieuwbouwwoningen aan. In onderling overleg kunnen deze met u gepersonaliseerd worden naar uw wens. 

Nuth/Beekdaelen
De gemeente Beekdaelen ligt centraal in Zuid-Limburg. Onderdeel daarvan is de voormalige gemeente Nuth welk bestaat uit 5 kernen met elk een eigen geschiedenis en specifiek karakter: Hulsberg, Nuth, Schimmert, Vaesrade en Wijnandsrade. De prachtige weides en bosrijke omgeving liggen direct om de hoek en zijn perfect voor liefhebbers van recreatie, ontspanning en sport. De mooie omgeving nodigt uit voor een wandeling over de vele wandelroutes of een fietstocht via het fietsrouteknooppunt. Daarbij liggen de sportvelden van sportpark Kollenberg naast de deur. Heerlen, Maastricht of Aken zijn makkelijk te bereiken via de oprit naar de A76.

Woonpark De Eijken in Nuth
Aan de zuidelijke rand van Nuth ligt woonpark De Eijken. Een groot deel van de woningen en appartementen in De Eijken zijn in de afgelopen jaren al verkocht en bewoond.
Op een aantal mooie plekken in het deel van deze wijk zijn nog een aantal bouwkavels beschikbaar. De kavels zijn bedoeld voor het bouwen van jouw vrijstaande villa.

Verkoopprijzen:

Kavel J01 - 559 m2 - € 90.000 v.o.n. 
Kavel K09 - 552 m2 - € 80.000 v.o.n. 

De grond is rentedragend vanaf januari 2019 á 6% rente per jaar

Kenmerken