Damen O.G.

Te koop: Hannes Kempkensweg Bouwnummer 12, 6065 DZ Montfort

€ 105.000,- v.o.n.
Onderdeel van nieuwbouwproject Kasteeltuinen

Omschrijving

Aan de rand van Montfort wordt een nieuw woongebied gebouwd genaamd "Aan de Kasteeltuinen." Een jonge woonwijk met een eigen karakter, passend bij de landelijke omgeving, een wijk voor starters, gezinnen en ouderen die in een veilige, kindvriendelijke en omgeving willen wonen. Dit gebied bestaat uit circa 30 woningen: vrijstaande villa's, twee-onder-een-kapwoningen en starterswoningen. Het plan is gelegen aan de Boordmoolweg, nabij de Sportlaan. Deels sluit het aan op de bestaande bebouwing van Montfort, deels grenst het aan het open landschap. Montfort is centraal gelegen in Midden-Limburg, in een landelijke en groene omgeving. Het is een sfeervol dorp met een grote rijkdom aan historie, cultuur, een goed verenigingsleven en het beschikt over prima dagelijkse voorzieningen, zoals een supermarkt, basisschool, kinderopvang, sportcomplex enz.

In deze woonwijk bieden wij 8 bouwkavels aan. De kavel is geschikt voor een vrijstaande woning met garage. Het is mogelijk om een moderne of een traditionele woning op deze locatie te bouwen.
Er is thans een goedgekeurd bouwplan beschikbaar welke overgenomen kan worden, uiteraard bestaat de mogelijkheid om zelf een architect cq. aannemer in te schakelen voor de realisatie van uw woning.

De kavels hebben een gemiddeld breedte van ca. 18 meter met een diepte van ca. 28 meter.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 04562
Prijs € 105.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 14 maart 2019
Laatste wijziging Donderdag 18 april 2019
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 493 m²
Neem contact met mij op

ZonZone

Recent bekeken

home icon