Over ons

Jouw makelaar in Landgraaf & omgeving

Ons team van makelaars in Landgraaf is werkzaam in het gebied Landgraaf & Eygelshoven.

In Landgraaf & Eygelshoven is er voor ieder wat wils. Je vindt er rust in het groen, maar ook de dynamiek van een stad. Landgraaf is rijk aan kastelen, boerderijen en diverse andere monumenten en daardoor uitermate geschikt voor wandelaars en fietsers die een stukje cultuur en verleden willen ervaren. Op de grens van Landgraaf, Kerkrade en Heerlen ligt Park Gravenrode, het toeristisch-recreatieve gebied dat de gemeente bijzonder interessant maakt voor toeristen… én inwoners!

Door de combinatie van enerzijds jarenlange ervaring in het vak en anderzijds jonge aanwas met een frisse blik, kan dit team optimaal samenwerken en is er veel dynamiek in het team. Tevens zijn de makelaars zelf woonachtig in de gemeente Landgraaf of woonachtig geweest, waardoor zij een goede binding hebben met de gemeente.

Typerend aan de woningmarkt van Landgraaf is dat inwoners veelal binnen de gemeente woonachtig blijven als men gaat verhuizen. En wist je dat Damen Makelaardij momenteel in het werkgebied Landgraaf & Eygelshoven het grootste marktaandeel heeft?