Rim Huijnen

Assistent Vastgoedadviseur

In juli 2023 heb ik mijn diploma Sportkunde in ontvangst mogen nemen. Gedurende deze studie heb ik mij gefocust op de commerciële- en management tak van sport. Vervolgens heb ik in studiejaar 4 stage gelopen bij een uitzendbureau. Sinds kort ben ik binnen Damen werkzaam als Assistent Vastgoedadviseur waarbij ik mijn werkzaamheden combineer met het volgen van de ARMT-opleiding.

Afgelopen jaren is toch steeds meer bij mij de kriebel ontstaan om te werken binnen de makelaardij. Zo mag ik mensen begeleiden bij het maken van een van de belangrijkste beslissingen in hun leven. Als makelaar draag ik niet alleen bij aan het vinden van een huis, maar ook aan het faciliteren van een omgeving waarin waardevolle herinneringen worden gemaakt. Naar mijn mening maakt dat het werk erg waardevol. Daarnaast ben ik een persoon die graag wordt uitgedaagd in een dynamische omgeving. Dit in combinatie met de commerciële- en sociale kant van de makelaardij, maakt Damen voor mij de perfecte match.

Wanneer ik niet aan het werk ben, vind ik het erg belangrijk om goed te ontspannen en genieten. Zo ben ik elke week te vinden op het voetbalveld bij Weltania en speel ik geregeld een potje padel. Ook zit ik graag op het terras of in een restaurant. Tijd doorbrengen met mijn familie, vrienden en vriendin vind ik superleuk en belangrijk