Team Roermond en omgeving

Dit team is werkzaam vanuit ons kantoor in Herten. Dit is een dorp dat direct aansluit aan de stad Roermond. Het werkgebied bestaat uit het gebied tussen Swalmen en Susteren, dit zijn de gemeentes Roermond, Roerdalen, Maasgouw en Echt-Susteren. Bijzonder aan ons werkgebied is dat je in een straal van 15 km alles hebt; de oude historische stad Roermond, het watersportgebied met de Maasplassen en het bos, zoals Nationaal Park de Meinweg en andere bossen en leuke maasdorpjes.

Roermond

De historische stad Roermond heeft een gezellige binnenstad met genoeg barretjes, cafés en restaurants waar het heerlijk toeven is. In het centrum vind je ook de leukste boetiekjes en de bekendere grote ketens. Vlak bij het centrum is de Designer Outlet gelegen voor wie echt wil shoppen. De stad heeft een rijke historie, veel bezienswaardigheden en een beschermd stadsgezicht. Roermond is omgeven met wateren en is daarmee een ideale en zeer geliefde plek voor watersport- en natuurliefhebbers. De rivieren de Roer, de Maas en de omringende, aaneengeschakelde Maasplassen (ontstaan door grindafgravingen) nodigen echt uit voor een dagje aan het water. De stad telt tal van jachthavens, diverse dagstranden zoals Palm Beach Roermond en trendy beachclubs als Beach Koers Zuid. En dat alles op loopafstand van de Roermondse binnenstad.

Midden-Limburg

Ons werkgebied is meer dan de stad Roermond, ook de omgeving erom heen heeft veel te bieden. Denk hierbij aan Stevensweert met de historische kern en de Molenplas en de andere maasdorpen, de landelijk gelegen kernen zoals Montfort, Posterholt en Herkenbosch, allen grenzend aan de prachtige natuur in deze omgeving en Maasbracht met de grootste binnenhaven van Nederland. In Midden-Limburg kun je dan ook vlak fi etsen in een zeer gevarieerde omgeving. Het ene moment fi ets je door de bosrijke natuur en het ander moment kom je door één van de typisch Limburgse dorpjes. Ook kun je in deze regio het hele jaar heerlijk wandelen. Geniet van het kleurrijke landschap, mooie bosrijke omgeving, bijzondere natuurgebieden en karakteristieke dorpskernen. Het Nationaal Park De Meinweg en de grensoverschrijdende natuurgebieden, zoals Rivierpark Maasvallei en het Maas-Swalm-Nette gebied kennen tal van wandelroutes langs de mooiste plekken in MiddenLimburg.

Kortom, een bijzonder gebied met voor elk wat wils qua natuurbeleving, cultuurbeleving, recreatie en ontspanning. Deze streek is een mix van water, bos, landbouw, historische stadjes met een goed voorzieningenniveau, goede bereikbaarheid en voldoende (middelbare) scholen in de omgeving. Centraal gelegen met een goede verbinding naar de steden Eindhoven, Venlo, Maastricht, en Düsseldorf. In deze regio is weinig industrie wat weer bijdraagt aan deze prettige woonomgeving. Een heerlijk gebied om in te wonen en te werken. In dit gebied vind je alle woonwensen die denkbaar zijn, van een nieuwbouwwoning in een nieuwbouwwijk tot een stadswoning in het centrum of een landelijk gelegen vrijstaande woning met veel grond. We merken als makelaarsteam dan ook vaak dat wanneer klanten eenmaal gekozen hebben zij graag in de regio blijven en hun wooncarrière voortzetten in de nabijheid maar dan weer wat meer aangepast aan hun specifi eke woonwensen, levensfase etc.

Het team in deze regio kent dit gebied en het is hun passie om u in deze regio te ondersteunen met uw woonwensen, of het nu gaat om verkopen, kopen, verhuren of huren, wij denken graag met u mee om de stap in uw wooncarrière te zetten. Als team staan wij midden in de samenleving, denk hierbij aan het verenigingsleven en activiteiten, waardoor wij u op een vakkundige én persoonlijke manier over de regio kunnen informeren. Het enthousiasme over de regio willen wij graag met u delen en gebruiken om er samen voor te zorgen dat wij op basis van uw wensen het beste voor u kunnen bereiken.