Daniëlle Cuijpers

Register-Makelaar (RM) en Register-Taxateur (RT)

Werken als makelaar bij Damen Makelaardij is heel afwisselend. Natuurlijk omdat we steeds andere huizen mogen verkopen: van groot naar klein, van eenvoudig tot heel luxe, van nieuw tot oud. Maar het leukst is het werken met veel verschillende mensen. Dit zorgt steeds voor verrassende, bijzondere, grappige, uitdagende en soms ook vervelende of moeilijke momenten (dat is gelukkig maar zelden!). Het blijft bijzonder dat we betrokken zijn bij een van de belangrijkste stappen in het leven van onze klanten.

Ik woon zelf in Maasbracht, een fijne woonomgeving met veel voorzieningen en een heel goede bereikbaarheid. Maar mijn geboortedorpje Stevensweert blijft op nummer 1 staan met de waterrijke omgeving van de Maas. Mijn privéleven speelt zich vooral af tussen Roermond en Echt en hoe fijn is het dan om ook in dit gebied te kunnen werken. Dan weet je echt wat er leeft en wat er te beleven is.

Bij Damen hebben we de voordelen van een grote en een kleine organisatie. De grote organisatie zorgt ervoor dat we alles onder een dak hebben, kennis uitwisselen, nieuwe ontwikkelingen kunnen volgen en jonge en oude collega’s met verschillende inzichten die elkaar aanvullen. Maar daarnaast werken we in kleine teams. Dit zorgt voor en familiegevoel en korte lijnen: samen de klant op nummer 1 zetten. Bovenal dus een dynamisch team met leuke en gezellige collega’s, we lachen heel wat af!

Daniëlle Cuijpers