Makelaardij - algemeen

Wij vinden dat je huis een thuis moet zijn. Een fijne plek waar je graag bent. Waar je comfortabel woont en je je thuis voelt. Bij Damen helpen wij mensen graag om zo’n thuis te vinden.

Jouw makelaar in Limburg

We zijn een echte Limburgse makelaar met 6 vestigingen: in Maastricht, Heerlen, Hulsberg, Born/Sittard, Stein en Herten/Roermond. Persoonlijk advies, een goede service en een actieve, attente houding. Dat zijn de eigenschappen die ons als Limburgs familiebedrijf al bijna honderd jaar kenmerken.

Gratis waardebepaling van je woning

Heb je plannen om je woning te verkopen? Staat je huis al lang te koop en wil je graag een second opinion? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de actuele waarde van je woning? Maak dan een afspraak voor een GRATIS WAARDEBEPALING zonder verplichtingen.

Je huis verkopen

Je huis verkopen, dat klinkt eenvoudiger dan het is. Natuurlijk, je wilt er een goede prijs voor krijgen. Maar er speelt meer mee. Je huis is niet zomaar iets, vinden wij. Het is jarenlang je thuis geweest. Jouw eigen plekje. Misschien zijn je kinderen er geboren en opgegroeid. Je hebt er gelachen en gehuild. Veel mensen vinden het daarom best lastig om hun thuis aan een ander te verkopen. Het is een emotioneel moment. Daar zijn we ons als makelaar goed van bewust. We verkopen niet alleen jouw huis, het is ook een stukje persoonlijke geschiedenis. Lees meer over je huis verkopen...