Damen O.G.

Onder optie: Hannes Kempkensweg, 6065 DX Montfort

€ 115.000,- k.k.

Omschrijving

Laatste kans! Hierbij bieden wij de laatste bouwkavel van project Aan de Kasteeltuinen aan. De kavel van ca. 493 m2 is geschikt voor een vrijstaande woning met garage. Het is mogelijk om een moderne of een traditionele woning op deze locatie te bouwen.
Er is thans een goedgekeurd bouwplan beschikbaar welke overgenomen kan worden, uiteraard bestaat de mogelijkheid om zelf een architect c.q. aannemer in te schakelen voor de realisatie van uw woning.

Aan de rand van Montfort is een nieuw woongebied in ontwikkeling genaamd ''Aan de Kasteeltuinen''. Een jonge woonwijk met een eigen karakter, passend bij de landelijke omgeving, een wijk voor starters, gezinnen en ouderen die in een veilige, kindvriendelijke omgeving willen wonen. Dit gebied bestaat uit circa 30 woningen: vrijstaande villa's, twee-onder-een-kapwoningen en starterswoningen. Deels sluit het gebied aan op de bestaande bebouwing van Montfort, deels grenst het aan het open landschap. Montfort is centraal gelegen in Midden-Limburg, in een landelijke en groene omgeving. Het is een sfeervol dorp met een grote rijkdom aan historie, cultuur, een goed verenigingsleven en het beschikt over prima dagelijkse voorzieningen, zoals een supermarkt, basisschool, kinderopvang, sportcomplex enz.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06494
Vraagprijs € 115.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 493 m²
Locatie
Ligging Aan rustige weg
In woonwijk
Neem contact met mij op

Brochure(s) en overige bijlagen

ZonZone

Sluiten

Recent bekeken

home icon