Beschrijving

Het object is recent gebruikt als praktijk en dient verbouwd tot worden tot woonhuis.

Aan de Oude Markt van Waubach gelegen royale woning met diverse mogelijkheden. De woning is gelegen aan de Charles Frehenstraat 6 te Landgraaf/Waubach

Parterre
Middels overdekte entree te bereiken hal met garderobe, ruime berging en geheel betegelde toiletruimte met toilet en fontein. Middels klein niveauverschil te bereiken keuken met toegang tot patio. Achter keuken gelegen twee multifunctionele ruimtes. Aan voorzijde gelegen tv-kamer/salon met uitzicht op de Oude Markt en voorzien van een extra entree. 

Eerste verdieping 
Middels open trap in keuken te bereiken eerste verdieping met toegang tot drie slaapkamers allen voorzien van glasvezelbehang en verlaagde plafonds. Een kamer beschikt over een keukeninstallatie met vaatwasser en koelkast. Twee ruime inbouwkasten op de overloop alwaar Vaillant combi C.V. HR  (2014, eigendom) en aansluitpunten voor witgoed. Betegelde badkamer met tweede toilet, wastafel met ombouwmeubel en douche met hardglazen deuren. 

Tweede verdieping
Via vaste trap te bereiken zolderverdieping momenteel in gebruik als berging met toegang tot dak.

Bijzonderheden
- De woning is deels voorzien van kunststof kozijnen en deels voorzien van houten kozijnen.
- De woning is deels voorzien van enkele beglazing en deels voorzien van dubbele beglazing. 
- Diverse te realiseren mogelijkheden; dakterras en patio's. 
- De woning beschikt over meerdere airco's.
- Direct aan de gezellige Oude Markt van Waubach gelegen in het historische centrum van de voormalige gemeente Ubach over Worms nabij Theater Landgraaf.
- Nabij alle voorzieningen, winkels, openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen.
- Alle afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Kenmerken