Damen O.G.

Te koop: Kerkstraat, 6104 AC Koningsbosch

€ 99.000,- k.k.

Omschrijving

Fraaie bouwkavels, circa 850 m2, in een groene omgeving, omringend door het natuurgebied Koningsbosch/Bos en Broek. De kavels zijn gelegen aan de doorgaande weg, nabij de bossen/weilanden aan de Kerkstraat in Koningsbosch in de gemeente Echt-Susteren, vlakbij de grens Nederland-Duitsland. Een ideale ligging nabij het dorp met een uitstekende ontsluiting naar Brunssum, Echt en Roermond. De omgeving is uitermate geschikt als wandel,- fiets en recreatiegebied.

Vaak kunnen niet al uw woonwensen bij bestaande bouw worden vervuld. Door gebrek aan ruimte, een bestaande indeling waar u niets aan kunt wijzigen of een architectuur die niet aansluit bij uw stijl. Door zelf te bouwen is het vaak wel mogelijk uw droomhuis te realiseren. Deze ruime kavels bieden een scala aan mogelijkheden voor het realiseren van uw eigen woning.

Deze vier bouwkavels hebben een grootte van circa 850 m2 bij een frontbreedte van circa 15 m. en een diepte van ruim 50 m.. Ze bieden genoeg mogelijkheden voor een vrijstaand woonhuis in diverse woonstijlen.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 03691
Vraagprijs € 99.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 850 m²
Neem contact met mij op

Plattegronden

ZonZone

Sluiten

Recent bekeken

home icon