Damen O.G.

IMG_9866.JPG IMG_9861.JPG IMG_9865.JPG IMG_9863.JPG Kadastrale kaart per 13-8-2020-2.jpg Kadastrale kaart per 13-8-2020.jpg
Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud: Kerkstraat, 6104 AC Koningsbosch

€ 99.000,- k.k.
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 850 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud

Notitie

Algemeen

Vier fraaie bouwkavels, circa 850 m2, in een groene omgeving, omringend door het natuurgebied Koningsbosch/Bos en Broek. De kavels zijn gelegen aan de doorgaande weg, nabij de bossen/weilanden aan de Kerkstraat in Koningsbosch in de gemeente Echt-Susteren, vlakbij de grens Nederland-Duitsland. Een ideale ligging nabij het dorp met een uitstekende ontsluiting naar Brunssum, Echt en Roermond. De... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bouwgrond
    Status Verkocht onder voorbehoud
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 03691
Vraagprijs € 99.000,- k.k.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 850 m²
Locatie
Ligging In woonwijk

Beschrijving

Vier fraaie bouwkavels, circa 850 m2, in een groene omgeving, omringend door het natuurgebied Koningsbosch/Bos en Broek. De kavels zijn gelegen aan de doorgaande weg, nabij de bossen/weilanden aan de Kerkstraat in Koningsbosch in de gemeente Echt-Susteren, vlakbij de grens Nederland-Duitsland. Een ideale ligging nabij het dorp met een uitstekende ontsluiting naar Brunssum, Echt en Roermond. De omgeving is uitermate geschikt als wandel,- fiets en recreatiegebied.

Vaak kunnen niet al uw woonwensen bij bestaande bouw worden vervuld. Door gebrek aan ruimte, een bestaande indeling waar u niets aan kunt wijzigen of een architectuur die niet aansluit bij uw stijl. Door zelf te bouwen is het vaak wel mogelijk uw droomhuis te realiseren. Deze ruime kavels bieden een scala aan mogelijkheden voor het realiseren van uw eigen woning.

Kavel 1: frontbreedte circa 16 m en totale oppervlakte van circa 850 m2, status: Verkocht
Kavel 2: frontbreedte circa 15 m en totale oppervlakte van circa 840 m2, status: Verkocht onder voorbehoud
Kavel 3: frontbreedte circa 15 m en totale oppervlakte van circa 850 m2, status: Verkocht
Kavel 4: frontbreedte circa 15 m en totale oppervlakte van circa 890 m2, status: Verkocht onder voorbehoud

Deze vier bouwkavels, met bestemming "Wonen", bieden genoeg mogelijkheden voor een vrijstaand woonhuis in diverse woonstijlen. De woningen dienen gebouwd te worden als grondgebonden woningen met een maximale bouwhoogte van 10 meter en een maximale goothoogte van 7 meter.

Plattegronden

ZonZone

Sluiten

Recent bekeken

home icon