Omschrijving

Nabij het centrum van Kerkrade en het hertenpark gelegen volledig gerenoveerd, energieneutrale eindwoning met 4 slaapkamers en 2 badkamers.

Indeling:
Souterrain:
Het souterrain bestaat uit drie ruimtes. De ruimtes zijn respectievelijk groot ca. 26m², 17m² en 8m².
Hier bevindt zich de warm water boiler van 200 liter. 

Begane grond:
Entree. Hal met meterkast, opgang naar verdieping en toiletruimte met zwevend toilet en fontein. Ruime doorzon woonkamer met hoogwaardige laminaatvloer en airconditioning voor een optimale klimaatbeheersing. De open keuken met kookeiland is voorzien van een tegelvloer. De keuken beschikt over de navolgende apparatuur: Novy inductiekookplaat, RVS afzuigkap, koffiemachine, oven, koelkast met groot vriesvak en vaatwasser.
Middels openslaande deuren is de tuin bereikbaar. De tuin is gelegen op het oosten.
De tuinberging is groot ca. 19 m². 

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot twee ruime slaapkamers respectievelijk groot ca. 18m² en 13m². De slaapkamers en overloop zijn allen voorzien van een laminaatvloer. De half betegelde badkamer beschikt over een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en tweede toilet.  
Op de slaapkamers en badkamer zijn Wifi gestuurde elektrische kachels geïnstalleerd om de ruimtes te verwarmen.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap bereikbare tweede verdieping. Overloop met toegang tot twee slaapkamers respectievelijk groot ca. 21m² en 10m². De slaapkamers beschikken beiden over een dakraam en een laminaatvloer. De tweede badkamer met tegelvloer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafel en derde toilet. Ook op deze verdieping worden Wifi gestuurde elektrische kachels gebruikt om de ruimtes te verwarmen. 

Bijzonderheden:
- De woning is energieneutraal.
- De woning is voorzien van 12 zonnepanelen.( eigendom )
- De woning beschikt over een warm water boiler van 200 liter.
- De woning is in 2019 geheel gerenoveerd en gemoderniseerd.
- Dak is vernieuwd in 2007

Kenmerken