Beschrijving

Appartement op de 2e verdieping gelegen te Heerlen/Zuid aan Parc Imstenrade 137.

Indeling:
Overdekte entree, centrale hal met video-intercom, bellentableau en brievenbussen. Twee liftinstallaties naar verdiepingen en centrale fietsenberging.

Indeling appartement:
Corridor met toegang tot entree en hal. 
Geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fontein. De royale woonkamer (zuidoost georiënteerd) met open keuken en loggia (zuid georiënteerd) zijn samen ca. 70 m² groot met zeer veel lichtinval. De halfopen keuken is voorzien van een L-vormige keukeninstallatie. Vanuit de woonkamer is één van de twee slaapkamers (zuidoost georiënteerd) te bereiken ca. 13m² groot. De hal biedt vervolgens toegang tot diverse vertrekken zoals de masterbedroom ca. 18m² (noordoost georiënteerd) groot en de royale badkamer ca. 10m² groot. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel met meubel, douche en toilet. De badkamer is ook vanuit de grote slaapkamer (en suite) direct bereikbaar. Tevens is er vanuit de hal de separaat betegelde toiletruimte met toilet en fontein te bereiken en de berging met aansluitingen voor wasapparatuur en opstelling van de warmte installatie. 


Alle ruimtes worden optimaal geventileerd door de aanwezigheid van een warmte-terug-win-installatie. In het complex is een eigen warmtekrachtcentrale aanwezig. Afrekening vind plaats via een individuele meter. De meterkast bevind zich in de gemeenschappelijke liftenhal op de etage.
Voor gasten is er een ruime openbare parkeergelegenheid en mogelijkheid tot huren van een hotelkamer tegen een voordelig tarief.
Een inpandige verbindingsgang geeft toegang tot het hoofdgebouw met daarin vele faciliteiten, zoals een gezellig centraal gelegen restaurant La Valeur en een ontmoetingsruimte ''de Orangerie'', een winkel voor dagelijkse boodschappen, een kapsalon, een schoonheid/pedicure salon, een sport/ontspanningsruimte en een bibliotheek.
Geheel naar eigen wens en behoefte kunt u gebruik maken van alle mogelijke services op huishoudelijk, verzorgend en verpleegkundig gebied. Ook opvang van uw huisdier, een boodschappendienst en het verzorgen of koken van een maaltijd in uw appartement hoort tot de mogelijkheden.
De huismeester verzorgt ook reparaties en technische handelingen. 
Voor de bewoners is er dagelijks regelmatig goedkoop vervoer naar de stad en dit vervoer kan ook ingeroepen worden voor persoonlijke ritten. 
Het uitgebreide tuin- en parkencomplex van 13 ha. is fraai aangelegd en goed onderhouden. Het is vrij te gebruiken voor wandeling of te genieten op een van de vele zitplaatsen.

Bijzonderheden:
- Het appartement maakt deel uit van complex "Parc Imstenrade" en wonen in Parc Imstenrade betekent stijlvol en residentieel wonen in een aangename, comfortabele en groenrijke omgeving. Met alle privacy waar u prijs op stelt. Volledig vrij en zelfstandig, maar ook met de geruststellende wetenschap dat mocht het nodig zijn, er altijd iemand voor u bereikbaar is voor service of voor verzorgende hulp. Zo is er ook een winkel en kapper aanwezig in het complex. Het karakteristieke hart, de stijlvolle architectuur en het bosrijke natuurgebied maken Parc Imstenrade tot een unieke locatie.
- Het appartementencomplex is zeer gunstig gelegen ten opzichte van wandelgebied en recreatie. 
- Op enkele minuten loopafstand van het 'Imstenraderbos'.
- Het terrein is een groot wandelpark met grote vijverpartijen en terrassen. 
- Uitstekende aansluiting op verbindingswegen naar Maastricht en Aken. 
- Vervoer naar het centrum van Heerlen is dagelijks te regelen.
- Privéparkeerplaats in gemeenschappelijke parkeergarage.
- VVE bijdrage is € 280,36 (appartement) en € 14,90 (parkeerplaats) per maand.

Kenmerken