Beschrijving

6 Cascadewoningen / Hoogveldlaan - Kavel 302 t/m 307
 
Aan de Hoogveldaan komen deze 6 fraaie en architectonisch doordachte woningen te liggen als volgende schakel in de voltooiing van dit mooie project. Qua ontwerp en uitstraling zijn de woningen uniek, maar tegelijkertijd sluiten ze ook naadloos aan op de belendende bebouwing.

De woningen zijn vrijstaand en grotendeels geschakeld via de garages. Kavel 302 en 307 hebben de garage vrijstaand liggen, waarbij kavel 307 een handige extra inpandige berging heeft. Op de begane grond betreedt u de woning middels een ruime entree met toegang tot de toiletruimte en de meterkast. De royale living is mooi licht door de vele ramen met de zitkamer aan de voorzijde. De royale leefkeuken is gelegen aan de achterzijde en biedt via de openslaande deuren toegang tot de zonnige tuin. Met de ligging op het Westen is het hier goed toeven in de (avond)zon. Kavel 303 t/m 306 beschikken door hun unieke ontwerp over een royale carport aan de voorzijde waar de auto fijn beschut gestald kan worden.

Op de eerste etage bevinden zich drie ruime slaapkamers en de volledig ingerichte badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. Separaat gelegen is er ook een tweede toilet met fonteintje. De tweede etage biedt mogelijkheden voor een royale vierde slaap-/zolderkamer en daarnaast is er de technische ruimte te vinden met de opstelling van de omvormer, warmtepomp, boiler en witgoedaansluitingen.

Hoewel de woningen veel gelijkenissen vertonen, zijn ze op hun eigen wijze allemaal uniek. Dit komt door de variatie in materialisering met een gemêleerd gebruik van stuc- en metselwerk, afwijkende breedtematen, wisselende gevelindelingen etc. Hierdoor ontstaat er een divers maar toch ook homogeen straatbeeld. 

Pluspunten :
•	Moderne strakke architectuur;
•	Standaard 4 ruime slaapkamers; 
•	Kavel 307 met inpandig een extra berging op de begane grond;
•	Kavel 303 t/m 306 met inpandig bereikbare garage en ruime carport;
•	Complete badkamer v.v. tegelwerk, ligbad, douche en dubbele wastafel;
•	Separaat toilet op eerste etage;
•	Standaard v.v. vloerverwarming op elke verdieping;
•	Optimaal geïsoleerd (energiezuinig) v.v. zonnepanelen en gasloos;
•	Gelegen op mooie percelen van circa 286 t/m 536 m2;
•	De woning wordt gebouwd met woningborg garantie.

Interesse?
Wij willen u vragen om uw interesse in de woningen uit te spreken voor 28 mei. Gedurende deze periode kunt u bij ons de informatie opvragen en uw voorkeur voor een of meer kavels uitspreken door ons een ingevuld inschrijfformulier aan te leveren wat u bij ons kunt opvragen. Wij hopen u dan zo spoedig mogelijk in de week van 31 mei te informeren over de interesse in het plan en of we met u voor een bepaalde kavel in gesprek kunnen gaan.

Kenmerken