Damen O.G.

wijnen_211216_24 - Photo.jpg wijnen_211216_27 - Photo.jpg situatie 11-2021.png
Onder optie

Onder optie: Hoefblad Bouwnummer 27, 6418 PX Heerlen

€ 559.500,- v.o.n.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Perceeloppervlakte 396 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 176 m²
Aanvaarding In overleg
Status Onder optie
Onderdeel van nieuwbouwproject Park Hoogveld

Notitie

Dubbelvilla

Dubbelvilla – kavel 26 en 27

Dit zijn van die woningen die qua ligging, uitstraling, woonruimte en indeling maar zelden op de markt komen. Wat een topper is dit! De beide woningen vormen samen 1 dubbele villa met een woonoppervlakte van circa 181 en 176 m2. Perceeloppervlaktes resp. circa 427 m2 en 396 m2.
Een absoluut pluspunt van deze woningen is de prachtige ligging met vrij uitzicht op... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
    Bouwperiode 2022
    Status Onder optie
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 08828
Koopsom € 559.500,- v.o.n.
Status Onder optie
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2022
Dakbedekking Bitumen
Type dak Samengesteld
Isolatievormen Ankerloze spouwmuren
Dakisolatie
Muurisolatie
Spouwmuren
Vloerisolatie
Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 396 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 176 m²
Inhoud 800 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 29 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Tuin
Type Tuin rondom
Hoofdtuin Ja
Heeft een achterom Ja
Staat Dient nog te worden aangelegd.
Energieverbruik
Energielabel A
Uitrusting
Warm water Elektrische boiler
Verwarmingssysteem Vloerverwarming (gedeeltelijk)
Warmtepomp
Badkamervoorzieningen Douche
Dubbele wastafel
Toilet
Parkeergelegenheid Aangebouwde stenen garage
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Heeft zonnepanelen Ja

Beschrijving

Dubbelvilla – kavel 26 en 27

Dit zijn van die woningen die qua ligging, uitstraling, woonruimte en indeling maar zelden op de markt komen. Wat een topper is dit! De beide woningen vormen samen 1 dubbele villa met een woonoppervlakte van circa 181 en 176 m2. Perceeloppervlaktes resp. circa 427 m2 en 396 m2.
Een absoluut pluspunt van deze woningen is de prachtige ligging met vrij uitzicht op het groene hart van Park Hoogveld. Het ontwerp is verrassend te noemen. Het exterieur van de woning wordt gekenmerkt door mooi strak metselwerk en lichthellende dakpartijen. Hierdoor ontstaan op de verdieping extra hoge ruimtes.
De leefruimte bestaat uit een zit- en eetgedeelte. Bij kavel 26 is de keuken aan de voorzijde gesitueerd met de mogelijkheid hier een bijkeuken te realiseren (optioneel) en de woonkamer over de hele breedte van de woning aan de achterzijde.
Kavel 27 heeft een tegenovergestelde indeling. De open keuken bij deze woningen kan geheel naar eigen smaak worden ingericht. De impressies/plattegronden geven een indicatie over de mogelijkheden van de keukenopstelling. Wel zijn er standaard aansluitpunten W/E en ventilatie voorzien. Vanuit de woonkamer resp. keuken is toegang tot een extra kamer. Vooral in deze tijd, ideaal om in te richten als studeerkamer of eventueel tv-kamer. De hal biedt toegang tot de toiletruimte en de verdieping met als mooi detail: de vide. Op de verdieping: 4 ruime slaapkamers, de technische ruimte en een heerlijke royale compleet ingerichte badkamer met toilet, inloopdouche en 2 wastafels. Hier is nog ruimte voor een ligbad (optioneel). De verdieping heeft extra hoge plafonds waardoor een zeer ruimtelijk effect ontstaat.

Kortom; ‘Een woning waar je U tegen zegt!’

De woningen worden gasloos uitgevoerd en zijn voorzien van een hoogwaardig isolatiepakket, vloerverwarming met warmtepompinstallatie en zonnepanelen. Er is geen keukeninrichting voorzien. Voor details omtrent ontwerp, indeling, plattegronden, materialen-en kleurenstaat etc. kunt u de complete verkoopinformatie opvragen bij de makelaar.

Pluspunten
• Moderne strakke architectuur;
• Ruime indeling met als extra een studeerkamer op de b.g.;
• Standaard 4 slaapkamers;
• Badkamer en toilet v.v. modern tegelwerk en sanitair;
• Standaard v.v. vloerverwarming;
• Gasloos, optimaal geïsoleerd (energiezuinig) en v.v. zonnepanelen;
• Hoog afwerkingsniveau;
• Diverse opties om de woning aan te passen conform opgave aannemer;
• Inclusief garage;
• Gelegen op een ruim perceel met vrij uitzicht voorzijde;
• De woning wordt gebouwd met SWK waarborggarantie.

Met ingang van 21 december 2021 is het inschrijfformulier voor 7 nieuwe projectmatige woningen (kavel 21 t/m 27) bij de betreffende makelaarskantoren op te vragen. Om in aanmerking te komen voor de woning van uw voorkeur vult u het inschrijfformulier volledig in.
Dit formulier dient u uiterlijk maandag 10 januari 2022 a.s. vóór 17.00 uur volledig ingevuld te mailen naar het kantoor van één van de makelaars.

Formulieren die na de sluitingsdatum worden ingeleverd worden op volgorde van binnenkomst op de (reserve)lijst geplaatst. In verband met de privacy-verordening maken wij u erop attent dat uw gegevens in een digitaal bestand worden opgenomen en zullen uitsluitend ter beschikking worden gesteld (indien van toepassing) aan de bij het project betrokken bedrijven/instanties, zoals de ontwikkelaar, aannemer, notaris en makelaar.

Er wordt uiteraard geprobeerd om zoveel mogelijk mensen de woning van hun voorkeur toe te wijzen. Is er één kandidaat voor een kavel, dan wordt die woning automatisch aan die persoon toegewezen. Indien er meerdere kandidaten zijn die eenzelfde eerste voorkeur hebben, behoudt de ontwikkelaar zich het recht voor de optie te gunnen aan de inschrijver met de voor de ontwikkelaar meest gunstigste voorwaarden. Een motiverend schrijven bij het formulier is ook welkom.

DISCLAIMER
Wijzigingen voorbehouden
Aan de samenstelling van deze verkoopgegevens zoals impressies en getoonde plattegronden is de grootste zorg besteed door een zo nauwkeurig mogelijke verwerking van de beschikbare informatie. Toch moeten wij een voorbehoud maken voor tussentijdse kleine wijzigingen in uitvoering en afwerking en/of maatafwijkingen in de woning of van de omgeving. Deze wijzigingen kunnen voortkomen uit besluiten van de overheidsinstanties en/of nutsbedrijven. De tekeningen en de illustraties die hier zijn opgenomen betreffen in nagenoeg alle gevallen een momentopname. De illustraties zijn suggestief en bedoeld om de (kandidaat)kopers een zo goed mogelijk beeld te geven. Tevens houden wij ons het recht voor wijzigingen aan te brengen in materialen en of afwerking, zonder dat een en ander afbreuk doet aan kwaliteit en/of comfort. De maten op de tekening zijn ‘plusminus maten’, uitgedrukt in centimeters. Aan deze projectinformatie en de hierin opgenomen tekeningen, impressies en beeldmateriaal kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Foto's

Plattegronden

ZonZone

Sluiten

Recent bekeken

home icon