Omschrijving

WONEN & WERKEN in centrum Grevenbicht. Op een centrale locatie tegenover de kerk, in het centrum van Grevenbicht, ligt deze verrassend ruime woning met zelfstandige winkel- kantoorruimte met opslag/werkruimte (totaal 55 m2). 
De woning heeft een zeer ruime, privacy biedende, achtertuin met achterom en garage. De woning is eventueel geschikt voor dubbele bewoning. 

Indeling 
Onderstaand is de indeling omschreven, zoals het nu gebruikt wordt, maar andere indelingsmogelijkheden zijn eenvoudig te realiseren.

Souterrain:
Vanuit de gang te bereiken kelder onder het woonhuis, daarnaast is er nog een kelder gelegen onder de werkruimte.

WOONHUIS

Begane grond:
Ruime ontvangsthal voorzien van een tegelvloer van waaruit er toegang is tot de gesloten keuken (11 m²). De keuken is voorzien van een eenvoudige aanbouwcombinatie met apparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de woonkamer en het tussen halletje achter en de gang aast de keuken. Ruime woonkamer (30 m²), voorzien van een mooie laminaatvloer, met schouw en gashaard. 
Vanuit het halletje achter de keuken is er toegang tot de bijkeuken met toegang tot de serre (19 m²). Vanuit dit halletje is ook de werkruimte (16 m²) behorende bij het woonhuis te bereiken. Vanuit de werkruimte is er de toegang tot de ruime garage, berging (32 m²) die tevens achterom te bereiken is. Daarnaast is er nog een tweede garage (16 m²)
Vanuit de gang naast de keuken is de eerste verdieping te bereiken en de provisiekelder. Tevens was hier de doorgang naar de commerciële ruimte, dit is eenvoudig weer te realiseren.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de eerste badkamer met wastafel, toilet en inloopdouche, twee slaapkamers (14 m² en 13 m²) en de separate wooneenheid. De separate wooneenheid heeft een eigen keuken (11 m²), badkamer met zitbad, wastafel, toilet en aansluiting wasmachine, woonkamer (18 m²) en slaapkamer (11 m²). Deze wooneenheid is ook achterom via een trap bereikbaar. Daarnaast is er nog een slaapkamer (11 m²) die vanuit een van de slaapkamers bereikbaar is.
De eerste etage heeft in totaliteit 5 (slaap)kamers die flexibel te gebruiken zijn, een keuken die ook voor andere doeleinden te gebruiken is en twee badkamers. Hiermee biedt de verdieping vele mogelijkheden.

Tweede verdieping:
Bereikbaar via een vaste trap. De zolder bestaat uit een kamer (13 m²) en een zeer grote bergzolder (27 m²) met opstelling van de CV. 


WINKEL- / KANTOORRUIMTE

De commerciële ruimte (43 m²) heeft een aparte ingang en een frontbreedte van maar liefs 7 meter. Deze ruimte is uitermate geschikt als winkelruimte, maar kan ook als kantoorruimte gebruikt worden. Deze ruimte is keurig afgewerkt. Achter de winkelruimte is een (magazijn)ruimte (12 m²) gelegen met eigen toiletruimte. Vanuit deze ruimte is er ook een doorgang naar de grote berging/garage achter het woonhuis. Waarmee de commerciële ruimte gemakkelijk uitgebreid kan worden. 
De totale oppervlakte betreft: 55m² 

Tuin:
Ruime achtertuin voorzien van beplantingen, gazon, terras en berging. De tuin is bereikbaar middels een achterom (via erfdienstbaarheid geregeld) en biedt optimale privacy.

Omgeving:
Grevenbicht heeft een goed voorzieningenniveau, zoals twee basisscholen, de plaatselijke supermarkt en diverse andere winkels. Daarnaast zijn Born en Sittard, met alle voorzieningen, binnen handbereik. Grevenbicht heeft een levendig verenigingsleven. Daarnaast is Grevenbicht gelegen nabij uitvalswegen en de A2 waardoor ook de steden Maaseik, Maastricht, Heerlen, Roermond en Eindhoven makkelijk te bereiken zijn.  

Algemeen:
- Oorspronkelijk gebouwd rond 1955, maar diverse keren ingrijpend verbouwd/uitgebreid.
- Deels dubbele beglazing en rolluiken.
- In de woning is een traplift aanwezig.
- Berging, garage achterom bereikbaar.
- Dit pand is voor allerlei doeleinden en combinaties geschikt mede door de flexibele indeling.
- Frontbreedte commerciële ruimte maar liefs 7 meter met grote etalages. 
- Uitstekende parkeerfaciliteiten in de straat en achterom met toegang tot de bij het pand behorende garages.
- In het centrum van Grevenbicht nabij voorzieningen gelegen.
- Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Kortom: een fantastisch woon-/winkelobject in Grevenbicht op zichtlocatie in Grevenbicht. Het object kan op diverse manieren gebruikt worden zodat het aangepast kan worden aan de persoonlijke wensen.

Kenmerken