Beschrijving

Gelegen op een goede locatie in Beek op een groot perceel (505 m²) ligt deze vrijstaande woning met aanbouw en twee garages.

Souterrain:
Vanuit de hal te bereiken souterrain is verdeeld in twee ruimte (ca. 10 m² en 8 m²) en heeft een stahoogte van 1.97 m. Tevens bevindt zich hier de opstelplaats van de cv-ketel (Daalderop ITHO, bouwjaar 2014, eigendom).

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toiletruimte met hangcloset en de toegagang tot het souterrain. De woonkamer (ca. 28 m²) is voorzien van een parketvloer en heeft middels openslaande deuren toegang tot de aangebouwde serre (ca. 19 m²). De serre heeft een tegelvloer en biedt toegang tot de keuken, garage, oprit en de tuin tevens bevinden zich hier de witgoed aansluitingen.
De keuken (ca. 9 m²) is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur: vier pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en een koelkast. De keuken biedt toegang tot de woonkamer, hal en serre.
De vanuit de serre te bereiken inpandige garage (ca. 16 m²) is voorzien van een kantelpoort. De tweede garage (ca. 22 m²) is bereikbaar vanuit de oprit en is voorzien van een kantelpoort met een loopdeur.
Grote tuin met optimale privacy.

Eerste verdieping:
Overloop die toegang biedt tot drie ruime slaapkamers (ca. 14 m², 13 m² en 9 m²) en de badkamer (ca. 4 m²) met douchecabine, hangcloset en een wastafel met meubel. De slaapkamers zijn allen voorzien van een parketvloer en rolluiken.

Tweede verdieping:  
Middels een vaste trap te bereiken zolder met bergruimte is met eenvoudige aanpassingen om te bouwen tot een vierde slaapkamer.

Nadere bijzonderheden:
- Gelegen op een goede locatie in Beek.
- Groot perceel (505 m²).
- twee garages.
- Uitbouw.
- Drie ruime slaapkamers met mogelijk tot het creëren van een vierde slaapkamer.
- Alle afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Kenmerken