Terug naar overzicht
Heerlen

Zilverzandstraat 1

€ 379.000, - v.o.n.

Heerenpark bouwkavel – Zilverzandstraat 1, 6414 AX Heerlen

Namens aannemersbedrijf van der Zee mogen wij u in het luxe nieuwbouwplan Heerenpark te Heerlen deze zeer royale bouwkavel aanbieden van liefst 3405 m2. Een zeldzaamheid om nog op zo’n royale kavel op loopafstand van de Brunssummerheide een droomwoning te kunnen realiseren. U koopt de kavel van de aannemer, waarbij de uitdrukkelijke voorkeur wordt uitgesproken dat u ook via deze aannemer uw droomwoning laat realiseren. Reeds meerdere woningen in dit plan zijn door deze aannemer gerealiseerd, dus laat u gerust inspireren door de andere kopers in het plan die u zijn voorgegaan en reeds hun droomwoning gebouwd hebben dan wel hiermee bezig zijn.

HeerenPark is een groot en prestigieus nieuwbouwproject van zeer royale bouwkavels bij een zilverzandgroeve nabij de Brunssummerheide in Heerlen, Zuid-Limburg. Rustig en groen gelegen, maar toch ook nabij uitvalswegen en de voorzieningen van de stad.
Waar het aantal beschikbare bouwkavels in de regio alsmaar minder wordt of de kavels steeds kleiner, krijgt u hier alle ruimte en vrijheid om uw droomwoning neer te zetten. Het terrein maakte voorheen onderdeel uit van een zilverzandwinning die al meer dan honderd jaar in dit gebied plaats vindt. Na de zandwinning is de groeve gevuld en heeft zodoende de huidige vorm gekregen.
Doelstelling van gemeente Heerlen is om in dit plan middels een ruime verkaveling een woongebied te creëren waar de bewoners op de royale kavels hun woonwensen kunnen vervullen in een rustige en groene omgeving. Het gebied sluit direct aan bij de groenstructuur van de Brunssummerheide, maar is ook op korte afstand van het centrum van Heerlen gelegen.

In totaal behelst het plan 25 royale kavels met afmetingen van 1410 t/m 5680 m2 waarvan dit de laatste beschikbare kavel is.

De locatie Heerlen

Het plan Heeren Park is gelegen in de gemeente Heerlen in Zuid-Limburg. Heerlen is de grootste gemeente van de stadsregio Parkstad Limburg, in 2016 nog winnaar van de ‘WTTC Tourism for Tomorrow Award’, een prestigieuze prijs voor de beste toeristische reisbestemming ter wereld. Dit is ook niet zo gek als je kijkt naar alle prachtige belevingen die je in Heerlen en omgeving kunt ervaren. Heerlen zelf kenmerkt zich als een gevarieerde stad met diverse wijken en omgevingen van allerlei soorten en aarden. Zo is er het stadscentrum met een knus horecaplein met leuke barretjes en (inter)nationale restaurants, het fameuze Glaspaleis van de lokaal bekende architect Peutz, een breed aanbod aan winkels en sinds kort mag Heerlen zich ook verheugen over het Maankwartier; een prachtige stationsomgeving met woningen, winkels, hotel en meer.

Ook in de nabije omgeving van Heerlen zijn binnen maximaal 15 minuten diverse mooie plekken te vinden, zoals de fraaie Brunssummerheide, Snowworld in Landgraaf, de Leisure Dome en de GaiaZoo in Kerkrade en het prachtige en wereldberoemde Heuvelland met haar prachtige omgeving en vergezichten. Het grote cultuurevenement Cultura Nova dat elk jaar in Heerlen neerstrijkt, het muzikale Wereld Muziek Concours in Kerkrade en het altijd gezellige carnaval zorgen voor een goede dosis cultuur in de regio.

De uitstekende bereikbaarheid en nabijheid van uitvalswegen zorgen er bovendien voor dat u binnen maximaal 25 minuten in omliggende steden als Maastricht, Aken, Sittard en Valkenburg kunt zijn en om het half uur vertrekt vanuit Heerlen de intercity richting Eindhoven, Utrecht en Amsterdam.

Kortom, een prachtig plan met royale kavels op een zeer centrale en levendige locatie in het geliefde Zuid-Limburg.

Bijzonderheden:
– Vraagprijs 379.000,- v.o.n.
– Perceel 3.405 m2 groot
– Brede mogelijkheden qua ontwerp en bouwvolume
– Bouwen met aannemersbedrijf Van der Zee

Heerenpark bouwkavel – Zilverzandstraat 1, 6414 AX Heerlen Namens aannemersbedrijf van der Zee mogen wij u in het luxe nieuwbouwplan Heerenpark te Heerlen deze zeer royale bouwkavel aanbieden van liefst 3405 m2. Een zeldzaamheid om nog op zo’n royale kavel op loopafstand van de Brunssummerheide een droomwoning te kunnen realiseren.

Kenmerken

  • Status Beschikbaar
  • Vraagprijs
  • Aanvaarding In overleg
  • Soort bouw Niet van toepassing
  • Perceeloppervlakte ca. 3405 m2
  • Ligging Aan bosrand, in woonwijk, in bosrijke omgeving
  • Garage Geen garage
Meer kenmerken Minder kenmerken

Benieuwd naar de waarde van je woning?

Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Even binnenkijken?

Neem vrijblijvend contact met ons op.