Terug naar overzicht
Herkenbosch

Hammerstraat 28

€ 143.000, - k.k.

Bouwgrond voor het bouwen van een vrijstaande woning, gelegen op een fijne locatie in de kern van Herkenbosch. De kavel is gelegen in een geliefde woonomgeving, nabij de voorzieningen van Herkenbosch en de nabijgelegen natuur, daarnaast is Roermond met al zijn voorzieningen op fietsafstand gelegen.
Voor deze kavel is er al veel voorwerk verricht, er ligt een plan voor een levensloopbestendige woning, alsmede een fijne gezinswoning. Naast gebruikmaken van dit plan kan er natuurlijk ook altijd voor gekozen worden om een woning geheel naar eigen wens te ontwikkelen.

Frontbreedte: ca. 16 meter
Diepte: ca. 27 meter
Totale oppervlakte: 413 m2
Het perceel is gericht op het Noorden, waarbij er altijd wel een fijne zonplek in de tuin aanwezig is. In de tuin is er een optimale privacy omdat het perceel grenst aan landbouwgronden en tuinen. Aangezien hier een vrijstaande woning gepland is is de tuin achterom bereikbaar vanaf de voorzijde, langs de woning.

Bestemmingsplan:
De bestemming is hier Wonen en het is toegestaan om een vrijstaande woning toe te voegen. Informatie inzake de gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te krijgen bij de gemeente of via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Uiteraard kunt u ook met ons kantoor contact opnemen.

Omschrijving van het plan:
Voor de kavel ligt er een plan voor het bouwen van een vrijstaande levensloopbestendige woning met 1 slaapkamer en badkamer op de begane grond. Daarnaast zijn er in het plan nog twee slaapkamers voorzien op de verdieping, hier kan ook een tweede badkamer gerealiseerd worden. Dit plan (houtbouw) is reeds goedgekeurd in het vooroverleg (De Welstand) en de omgevingsvergunning was aangevraagd, echter deze aanvraag is ingetrokken in verband met de geplande verkoop. In de presentatie zijn de aanzichten van dit plan opgenomen. Het benodigde voorwerk is al uitgevoerd, zoals:
– grondwerkzaamheden;
– grondonderzoek zowel voor geotechnisch bodemonderzoek als onderzoek naar waterdoorlatendheid ondergrond;
– wijziging bestemmingsplan;
– architect werkzaamheden zoals de tekeningen;
– traject vooroverleg (Welstand) volledig uitgevoerd en alles klaar voor aanvraag omgevingsvergunning.

Een koper kan uiteraard gebruik maken van dit plan alsmede van de contacten zoals de architect. Uiteraard kan een koper ook beslissen om het plan deels aan te passen qua indeling of bouwwijze en bijvoorbeeld kiezen voor traditionele bouw. Mocht een koper dat willen kan hij uiteraard ook aan de slag gaan met een geheel ander ontwerp.

Locatie en omgeving
Herkenbosch heeft circa 4.200 inwoners en heeft goede dagelijkse voorzieningen qua winkels (zoals supermarkt, bakker, Kruidvat en diverse andere winkelvoorzieningen). Daarnaast is er een basisschool, kinderdagverblijf en heeft Herkenbosch diverse sportfaciliteiten.
Herkenbosch ligt ook gunstig ten opzichte van enerzijds de sfeervolle Roermondse binnenstad en anderzijds het Retailpark (met AH XL, Blokker, Xenos, Mediamarkt enz.), Huis en Tuin Boulevard (met Lidl, Aldi, Gamma, Praxis enz.) en diverse uitvalswegen waaronder de A73.
Herkenbosch grenst aan het Nationaal Park de Meinweg, waar het mooi wandelen en fietsen is. Daarnaast is er ook de nabijheid van de golfbaan De Herkenbosche.

Aanvullende documenten (op aanvraag beschikbaar):
– Bestemmingsplaninformatie;
– Kadastrale kaart;
– Grondonderzoek (geotechnisch bodemonderzoek en onderzoek waterdoorlatendheid ondergrond);
– Detail informatie plan (levensloopbestendige) woning.

Tijdens een afspraak kan de makelaar het plan verder toelichten en u informeren welke mogelijkheden hier zijn. Bij interesse maak hiervoor gerust een afspraak.

Bouwgrond voor het bouwen van een vrijstaande woning, gelegen op een fijne locatie in de kern van Herkenbosch. De kavel is gelegen in een geliefde woonomgeving, nabij de voorzieningen van Herkenbosch en de nabijgelegen natuur, daarnaast is Roermond met al zijn voorzieningen op fietsafstand gelegen. Voor deze kavel is…

Kenmerken

  • Status Beschikbaar
  • Vraagprijs € 143.000,- k.k.
  • Aanvaarding In overleg
  • Soort bouw Niet van toepassing
  • Perceeloppervlakte ca. 413 m2
  • Ligging Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk
  • Garage Geen garage
Meer kenmerken

Plattegronden

Benieuwd naar de waarde van je woning?

Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Even binnenkijken?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Geïnteresseerd?

Bezichtiging plannen

Damen-og.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruik gaat u hiermee akkoord.