Roermond

Ursula complex

Project Website Wonen in Ursula
Huurprijs van € 452,- tot € 776,- /mnd
Gebruiksoppervlakte wonen 46-95 m²
Inhoud 120-285 m³
Aantal woningen 349
Beschrijving

Het Ursula complex. Een riant gebouw gelegen in het centrum van Roermond, tussen de Voogdijstraat, de Godsweerderstraat, de Begijnhofstraat, de Jo Hansenstraat en de Dionysiusstraat, op de locatie van het voormalige klooster van de Zusters Ursulinen en het St. Ursula Lyceum.

De unieke plek maakt dat er veel voorzieningen van uiteenlopend karakter in de directe nabijheid te vinden zijn, zoals het sfeervolle winkelcentrum in de oude stadskern en diverse recreatieve faciliteiten. Ook meerdere bushaltes en het NS-station liggen op loopafstand. Autobezitters kunnen een parkeerplaats huren en hun auto parkeren in de inpandige garage met ruim 340 parkeerplaatsen.

Het complex kent verschillende type woningen, variërend van studio’s maisonnettes als appartementen met 1-, 2-,3- of zelfs 4 slaapkamers. Alle appartementen beschikken over en nieuwe keuken, badkamer en toilet waardoor de woning voldoet aan de hedendaagse normen. De keukens worden in een witte kleurstelling en is voorzien van een afzuigkap. De badkamers worden voorzien van een douchecabine en wastafel. De wanden zijn voorzien van witte tegels en de vloer heeft een donkere tegel. Alle appartementen hebben beschikking over een balkon, loggia of zelfs tuin.

Een groot pluspunt aan het Ursulacomplex is de aanwezigheid van een enorme binnentuin die uitsluitend gebruikt kan worden door bewoners. Ook beschikt het over voldoende mogelijkheden om de fiets te stallen in een van de mogelijkheden hiervoor. Indien gewenst zijn er mogelijkheden om een (extra) parkeerplaats te huren in de ondergrondse parkeergarage voor een additioneel bedrag van € 70,86,- per maand.

Geïnteresseerd in het huren van een appartement binnen dit complex? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Momenteel geen geschikte woning beschikbaar? U kunt ook altijd een inschrijving plaatsen via onze website om er voor te zorgen dat u op de hoogte gehouden wordt van het nieuwe aanbod binnen dit complex!

Ursuala | Roermond
Beschikbare woningen: