Roermond

Stadhouder

Huurprijs van € 600,- tot € 1.000,- /mnd
Gebruiksoppervlakte wonen 80 - 120 m²
Aantal woningen 177
Leeftijd 50 jaar en ouder
Servicekosten € 60,50 per maand
Huur parkeerplaats in parkeergarage € 65,23 per maand

Op het voormalige Kazernevoorterrein in Roermond heeft Woonzorg Nederland een aantrekkelijke locatie voor wonen en ontspanning gerealiseerd, speciaal voor mensen van 50 jaar en ouder. Het complex bestaat uit 5 onderling verbonden torens. In de directe nabijheid van wooncomplex De Stadhouder zijn verschillende voorzieningen voor vrijetijdsbesteding zoals een bioscoop met 7 zalen, een amusementscentrum en diverse horecavoorzieningen. De openbare parkeerplaatsen bevinden zich in de kelder van het complex. De 3 bouwlagen daarboven zijn gereserveerd voor de bergingen en parkeerplaatsen voor de bewoners. Vanaf de 3e verdieping, tot in geval van de hoogste toren, de 14e verdieping zijn maar liefst 177 3-kamerhuurappartementen. De gezellige historische binnenstad en de prachtige Maasplassen liggen praktisch naast de deur. Houdt u ook van het goede leven? Dan is wonen in De Stadhouder echt iets voor u.

Het complex:
Gastenverblijven In het complex zijn namelijk twee luxe gastenverblijven ingericht die tegen een kleine vergoeding exclusief beschikbaar zijn voor gasten van bewoners.
Fitnessruimte Het is ook goed mogelijk om uw conditie op peil te houden. Op de derde verdieping is er een cardiofitness- en fysiotherapieruimte ingericht die uitsluitend toegankelijk is voor bewoners. Zo vaak als u wilt kunt u met verschillende moderne fitnessapparaten uw conditie op peil houden.
Algemene ontmoetingsruimte Hier kunt u een kopje koffie drinken, deelnemen aan gemeenschappelijke activiteiten of gewoon wat bijpraten. Maar het is ook mogelijk om samen even te biljarten of een boek of tijdschrift te lezen in de biljartruimte.
Binnentuin Een mooie gemeenschappelijke binnentuin, waar u heerlijk kunt genieten van de rust en het groen;
Beheerder Hij let er op dat alles in het complex netjes schoon en veilig blijft en is uw vaste aanspreekpunt voor uw vragen of opmerkingen over De Stadhouder of uw woonomgeving.

Bent u sportief en houdt u van wandelen, fietsen of watersport? Of bent u meer een stadstype en geniet u van het gezellige stadsleven? Of wilt u juist de afwisseling van natuur en stad? Dan is wonen in De Stadhouder in Roermond echt iets voor u. Want in de woontorens die het oude centrum van Roermond met het water verbinden, heeft u alle mogelijkheden op loopafstand. De Stadhouder staat dus op een ideale locatie. Voor mensen die actief willen ontspannen aan de oevers van de Maas, maar ook voor mensen die houden van winkelen en uitgaan in het gezellige stadsleven. De ligging zorgt voor een perfecte verbinding met zowel het zuiden als het noorden van Limburg. U heeft direct toegang tot de belangrijkste uitvalswegen en steden als Düsseldorf, Nijmegen, Eindhoven en Maastricht zijn allemaal zeer goed bereikbaar.

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar in dit complex.