Backoffice Medewerker Hypotheken

  • MBO
  • 32 - 40

Het kopen van een huis moet een leuke gebeurtenis zijn. Daarom helpen en begeleiden wij onze klanten daarbij. Niet alleen bij het zoeken naar de beste hypotheek, maar eigenlijk bij alles wat een klant nodig heeft rondom zijn of haar woonwensen. Wij brengen alles samen.

Samen met een van onze financieel adviseurs zorg je vanaf het eerste contact tot aan de notaris ervoor dat de klant een geweldige ervaring heeft met het afsluiten van zijn hypotheek. Je werkzaamheden zijn gericht op ondersteuning bij hypotheekaanvragen. Denk hierbij aan het completeren van dossiers, deadlines monitoren en het maken van afspraken. Je hebt daarbij contact met de adviseur, de klant, de hypotheekverstrekker en de notaris.

We zoeken iemand die gedreven is, zichzelf graag wilt ontwikkelen en initiatief toont. Daarnaast heb je minimaal MBO niveau 4 diploma en enige ervaring op het gebied van klantenservice en administratieve processen. Een dikke pré is als je al ervaring hebt in de hypothecaire richting!

Ben jij degene die we zoeken?
Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Stuur je motivatiebrief en CV naar werkenbij@damen-og.nl t.a.v. Jos Damen of solliciteer middels het formulier hieronder.

Contact

Solliciteer direct

Vul dit formulier in en we nemen zsm contact met je op.

Upload je CV

Damen-og.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruik gaat u hiermee akkoord.