Daniëlle Damen

Directie

Na mijn HBO opleiding heb ik aan de Universiteit In Maastricht Beleid en Beheer gestudeerd. Vervolgens als junior consultant verschillende opdrachten vervuld van ‘t begeleiden van fusietrajecten, kwaliteitstrajecten tot en met Europese aanbesteding trajecten. Heel leerzaam. Daarna heb ik me verder kunnen ontwikkelen op het commerciële vlak als artsenbezoekster. Met deze “rugzak” vroeg Jos mij in de zaak. Hoewel ik op dat moment nog geen ervaring had in de makelaardij bleken mijn deskundigheden wel inzetbaar.

De eerste jaren heb ik kunnen groeien in het vak van makelaar, daarna ben ik me steeds meer gaan bezighouden met de beleidsmatige, aansturingskanten en de marketing! Zeker gezien de groei van het bedrijf was dit noodzaak. Een van de belangrijkste taken is personeelsaanname! Ik ben er 100% van overtuigd dat de mensen de zaak hebben gemaakt tot waar we nu zijn! De juiste mensen op de juiste plek, die samen een team vormen en met hart voor de klanten elke dag te werk gaan. Dat straal je uit en dat stukje is wat je klant ook voelt…oprechte hulp bieden daar waar we kunnen. Dat schept het vertrouwen.

Daarnaast vind ik t betrokken blijven bij je klant, je markt en je mensen het allerbelangrijkste! Want ‘t motto groot geworden door klein te blijven is iets wat heel belangrijk is en blijft. Doordat Jos en ik samen in de zaak zitten, is de zaak ons leven geworden. We weten wat er speelt, denken er samen over na en weten waarvoor we het doen.

Daniëlle Damen