Op ๐˜‡๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿญ ๐—ผ๐—ธ๐˜๐—ผ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ is het weer NVM Open Huizen Dag!ย 

  • Makelaardij
  • 14 september 2022

Hรฉt moment om als verkoper ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฌ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ!

Waarom meedoen aan de Open Huizen Dag?
– Er komen meer รฉn andere kijkers je woning bezichtigen. Mensen kijken vaker verder dan alleen de woningen op hun wensenlijst(je).
– Er wordt een soort druk gezet op de serieus geรฏnteresseerden die de woning al langer volgen en wellicht al bekeken hebben. โณ
– Het is efficiรซnt. Meerdere mensen kunnen tegelijk jouw woning bezichtigen. ๐Ÿค

Ook deelnemen aan de NVM Open Huizen Dag met jouw woning? Neem dan contact op met jouw makelaar. โ˜Ž๏ธ

Ben jij op zoek naar een nieuwe woning en wil je graag weten waar jij ๐˜‡๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿญ ๐—ผ๐—ธ๐˜๐—ผ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ tussen 11.00 en 15.00 uur welkom bent voor een bezichtiging? Houd onze socials dan in de gaten de komende wekenโ€ผ Hierop publiceren wij binnenkort de deelnemende woningen.

โ€ฆOf ben jij van plan je woning te verkopen en wil je graag ๐™ข๐™š๐™š๐™™๐™ค๐™š๐™ฃ aan de NVM Open Huizen Dag? Neem dan snel contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak met je in om de mogelijkheden te bespreken โ˜•!

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt & over hypotheken? Wij nemen jou graag mee in ons werkveld en laten je kennis maken met onze kantoren en medewerkers en geven je een kijkje achter de schermen. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.