EEN HYPOTHEEK AFSLUITEN? Zo gaat dat in z’n werk…

  • Hypotheken
  • 30 maart 2022

Bij Damen kijken we graag vooraf al met één van de hypotheekadviseurs welke hypotheek bij jouw persoonlijke situatie past.

Een oriënterend kennismakingsgesprek is gratis. Tijdens dit gesprek bepalen we welk bedrag je kunt lenen en welke maandlasten hierbij horen. Tijdens het adviesgesprek gaan we de diepte in en bekijken we welke hypotheek het beste bij jouw situatie en wensen past. Na dit gesprek maken we een adviesrapport. Aan het adviesgesprek zijn kosten verbonden. Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen we je wat het kost. Wij – en alle andere hypotheekadviseurs in Nederland – zijn wettelijk verplicht om deze kosten te berekenen.

Wil je op basis van ons advies een hypotheek afsluiten, dan krijg je een hypotheekofferte van onze adviseur. Met jouw handtekening onder deze offerte gaan wij de hypotheek en eventuele verzekeringen voor je regelen. Verandert er iets in jouw situatie of krijg je problemen met het nakomen van je verplichtingen? Ook dan staan we voor je klaar. Samen kijken we welke oplossingen er mogelijk zijn. Wil je graag weten wat jouw mogelijkheden zijn? Maak nu een afspraak!

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt & over hypotheken? Wij nemen jou graag mee in ons werkveld en laten je kennis maken met onze kantoren en medewerkers en geven je een kijkje achter de schermen. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.