Startschot nieuwe woonwijk ‘Op de Konie’ Stevensweert

  • Nieuwbouw
  • 16 juni 2022

De Gemeente Maasgouw, ontwikkelaar JPO (VolkerWessels) en de toekomstige bewoners hebben deze week gezamenlijk het startschot gegeven voor de bouw van achttien projectwoningen in de nieuwe wijk Op de Konie aan de zuidrand van Stevensweert. Vanaf het tweede kwartaal 2023 zullen de bewoners de fraaie twee-onder-één-kapwoningen in deze ruim opgezette nieuwbouwwijk betrekken.

Onder toeziend oog van de nieuwe bewoners sloegen wethouder Tim Snijckers van de gemeente Maasgouw, Nadja van Es, directeur van initiatiefnemer JPO en Nino Debois namens de toekomstige bewoners symbolisch de eerste paal in de grond.

“Een mooi moment voor Stevensweert”, licht wethouder Snijckers toe. “Al sinds de jaren tachtig van vorige eeuw wordt er over woningbouw op deze plek gesproken. Nu gaan daadwerkelijk de eerste palen de grond in en kunnen we eindelijk invulling geven aan extra woonruimte.”

De achttien woningen die worden gebouwd zijn reeds allemaal verkocht.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt & over hypotheken? Wij nemen jou graag mee in ons werkveld en laten je kennis maken met onze kantoren en medewerkers en geven je een kijkje achter de schermen. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.