Heerlen

Bouwnummer 3, Appartement type A, Heerlen

€ 299.000, - v.o.n.

Vossepark 14 appartementen - Bouw gestart!

Vanaf vrijdag 7 juni zijn we 4 vrijdagen op rij (t/m 28 juni) op locatie aanwezig in de bouwkeet voor meer informatie tussen 16 en 17 uur. Vrije inloop dus we zien graag verschijnen!

Indeling
Het kleinschalige appartementencomplex bestaat uit 12 appartementen en twee penthouses. De begane grond voorziet in een centrale entree met lift, centraal trappenhuis en brievenbussen. Daarnaast zijn hier twee fietsenkelders en de inpandige bergingen gesitueerd. Parkeren is op het privé buitenterrein voorzien. Iedere appartement is praktisch ingedeeld, energiezuinig en uitstekend geïsoleerd en beschikken over een energielabel A+++. Daarnaast is hier rekening gehouden met de wensen van jonge mensen, die op zoek zijn naar een fijn startersappartement én mensen op leeftijd, die juist iets kleiner willen wonen. Alle appartementen hebben een comfortabele indeling en vallen in de categorie betaalbare koop. De appartementen, gelegen op verdieping 1, 2 en 3, zijn efficiënt ingedeeld. Er zijn twee verschillende type appartementen, van respectievelijk circa 72 en 73 m2 groot, exclusief de berging op de begane grond. Beide typen bieden een woonkamer, keuken, badkamer, twee slaapkamers, een balkon van circa 6 m2, technische ruimte en een berging. Op de begane grond beschikt ieder appartement over een privé berging en een eigen parkeerplaats.
De twee penthouses zijn ieder circa 102 m2 groot (excl. berging begane grond) en bieden een woonkamer, hal, keuken, badkamer, twee slaapkamers, technische ruimte, opbergruimte en een royaal dakterras van liefst circa 27 m2 groot. Op de begane grond beschikt ieder penthouse over een zeer ruime stallingsruimte welke zowel vanaf het buitenterrein als inpandig toegankelijk is én een eigen parkeerplaats.

Omgeving
Heerlen heeft een rijke geschiedenis en een levendige culturele scene. Van historische bezienswaardigheden tot moderne kunstgaleries en theaters, er is altijd iets te ontdekken. Bovendien zorgt de culturele diversiteit van de stad voor een dynamische sfeer en een scala aan culinaire opties, waardoor het een smeltkroes van smaken en tradities is. Met goede verbindingen via het openbaar vervoer en snelwegen is het gemakkelijk om naar steden als Maastricht, Eindhoven en Aken te reizen. Bovendien bevindt de stad zich op korte afstand van luchthavens, waardoor internationale reizen ook eenvoudig in te plannen zijn. Heerlen ligt in een prachtige natuurlijke omgeving, omringd door groene heuvels en schilderachtige landschappen. Het nabijgelegen Heuvelland biedt tal van mogelijkheden voor outdoor activiteiten zoals wandelen, fietsen en paardrijden, waardoor het een ideale plek is voor liefhebbers van de natuur en buitenactiviteiten. Al met al biedt Heerlen een uitstekende combinatie van betaalbare huisvesting, natuurlijke schoonheid, culturele diversiteit en goede voorzieningen, waardoor het een geweldige plek is om te wonen voor mensen van alle leeftijden.

Situatie
Tussen het centrum van Heerlen en de buitenwijken ligt het Plan Vossepark. Hier vind je diverse woningtypen die geschikt zijn voor verschillende doelgroepen, variërend van starters en jonge gezinnen tot volwassen families en senioren. Verschillende woontypes zijn hier reeds door ons gerealiseerd. De architectuur van het complex is zorgvuldig afgestemd op de architectuur van de omgeving en wordt gezien als de afronding van het plangebied. Bovendien wordt bij de inrichting van de buitenruimtes rekening gehouden met klimaatadaptieve maatregelen. Groene zones, regenwaterinfiltratie en het gebruik van waterdoorlatende bestrating dragen bij aan het verminderen van wateroverlast bij hevige regenval en het bevorderen van een gezond leefklimaat. Het Plan Vossepark vormt daarmee niet alleen een esthetische aanvulling op de omgeving, maar ook een duurzame en klimaatbestendige woonomgeving die voldoet aan de hedendaagse eisen en verwachtingen op het gebied van milieu en leefbaarheid.

Vossepark 14 appartementen - Bouw gestart! Vanaf vrijdag 7 juni zijn we 4 vrijdagen op rij (t/m 28 juni) op locatie aanwezig in de bouwkeet voor meer informatie tussen 16 en 17 uur. Vrije inloop dus we zien graag verschijnen! Indeling Het kleinschalige appartementencomplex bestaat uit 12 appartementen en twee penthouses. De begane grond voorziet in een centrale entree met lift, centraal trappenhuis en brievenbussen. Daarnaast zijn hier twee fietsenkelders en de inpandige bergingen gesitueerd. Parkeren is op het privé buitenterrein voorzien. Iedere appartement is praktisch ingedeeld, energiezuinig en uitstekend geïsoleerd en beschikken over een energielabel A+++. Daarnaast is hier…

Kenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Koopsom € 299.000 v.o.n.
 • Soort bouw Nieuwbouw
 • Type Appartement
 • Bouwjaar 2024
 • Aanvaarding In overleg
 • Onderhoud binnen Uitstekend
 • Onderhoud buiten Uitstekend
 • Gebruikersoppervlakte 72
 • Start verkoop 19-05-2024
 • Aantal woonlagen 1 woonlagen
 • Voorzieningen Lift, balansventilatie
 • Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd, hr glas
 • Verwarming Vloerverwarming geheel, warmtepomp
 • Warm water Elektrische boiler eigendom
 • Tuintype Geen tuin
Meer kenmerken Minder kenmerken

Plattegronden

Statistieken

Cijfers voor de wijk

Burgerlijke staat

 • Gehuwd
 • Ongehuwd
 • Gescheiden
 • Verweduwd

Leeftijd in gemeente

Leeftijd buurtbewoners

Gratis woningcheck

Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Geïnteresseerd?

Neem contact op