Vaals

Bouwnummer 3, Bouwkavel, Vaals

€ 155.000, - v.o.n.

Inloopmomenten
Binnenkort organiseren wij twee inloopmomenten om laagdrempelig al je vragen over wonen aan het Von Clermont Park te kunnen stellen.
• Donderdag 6 juni van 17.00 tot 18.00 uur
• Donderdag 13 juni van 17.00 tot 18.00 uur
Locatie: De Obelisk (ingang brasserie Vols), Pr Willem Alexanderplein 1 Vaals.
Zien we je daar?

6 Bouwkavels:

Kavels 314 tot 527 m2
Prijsrange € 155.000 - € 195.000,- v.o.n.

Word de architect van je eigen bestemming. Geniet van de voldoening van het creëren van iets dat helemaal van jou is. De vrijheid om zelf te beslissen over de architectuur, de indeling, en zelfs de kleinste details van jouw nieuwe woning; dat is mogelijk bij deze 6 bouwkavels gelegen aan het Von Clermont Park.

ARCHITECTUURSTIJL EN MATERIAAL
De landelijke omgeving vraagt om een eigentijdse interpretatie en uitwerking van streekgebonden bouwkarakteristieken, schaal en diversiteit. Er wordt ingestoken op woningen met platte daken of kappen en “warme” materialen en kleuren. De vorm en architectuurtaal is daarmee ingekaderd en biedt voldoende ruimte om variatie en een verandering in tijdsbeeld te laten ontstaan. Een eigentijdse interpretatie van traditionele vormen moeten een intieme, dorpse sfeer uitstralen:
- De hoofdmassa van de woningen is herkenbaar en helder vormgegeven;
- De opbouw van de hoofdmassa van de vrijstaande woningen kent 1 of 2 bouwlagen met een kap of een plat dak;
- Hoofdmaterialen zijn baksteen en/of hout;
- Er worden ‘warme’, aardse of natuurlijke tinten in ambachtelijke materialen zoals gebakken steen, keramische pannen en houten gevelbekleding gebruikt;
- Duurzaamheidmaatregelen en installaties zoals bijvoorbeeld zonnepanelen, groendaken en waterbuffering worden geïntegreerd in het ontwerp.

PARKEREN
Op het bouwkavel moeten twee opstelplaatsen voor personenauto's gerealiseerd en in stand gehouden worden. Deze opstelplaatsen moeten toegankelijk zijn vanaf de openbare weg. De inrit is maximaal 5 meter breed. Als u een garage bouwt, geldt dit niet als opstelplaats.

ERFAFSCHEIDINGEN
Er wordt in Von Clermontpark Vaals gestreefd naar een groene inrichting van tuinen. Dit sluit aan op de gewenste natuurlijke sfeer en bevordert ook de biodiversiteit in de wijk. Kavel 1 grenst aan 2 zijden aan openbaar gebied. Alle erfafscheidingen in de voortuin bestaan uit inheemse hagen, gemetselde muurtjes of schanskorven van maximaal 1m hoog. Waar de zijtuinen aan openbaar gebied grenzen moeten groene erfafscheidingen van maximaal 2.00m hoog geplaatst worden. De twee meter hoge erfafscheidingen mogen alleen achter de voorgevelrooilijn geplaatst worden. Deze erfafscheidingen moeten bestaan uit groene hagen. De erfafscheiding dienen in stand te worden gehouden.

KLIMAATBESTENDIG
De ambitie is om in de nieuwe woonbuurt oplossingen te bieden voor huidige en toekomstige klimatologische uitdagingen en een bijdrage te leveren aan een gezond en duurzame nieuwe wijk. Het is verboden om gesloten verhardingen aan te brengen, tenzij op het perceel faciliteiten worden aangebracht waarmee 22 liter waterberging per vierkante meter verharding gerealiseerd en in stand gehouden kan worden. Ook op andere manieren kunt u met uw woning en tuin bijdragen aan een klimaatbestendig en biodiverse woonbuurt. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan de volgende mogelijkheden:
- Groene daken;
- Dakpannen met ruimte voor vogels;
- Groene gevels;
- Nest- en vleermuiskasten in de gevels of aan bomen;
- Regenton voor de opvang en het gebruik van regenwater;
- Duurzame energieopwekking zoals zonnepanelen;
- Variatie in (inheemse) beplanting van de tuin;
- Het planten van bomen voor schaduw en het verbeteren van de luchtkwaliteit.

Inloopmomenten Binnenkort organiseren wij twee inloopmomenten om laagdrempelig al je vragen over wonen aan het Von Clermont Park te kunnen stellen. • Donderdag 6 juni van 17.00 tot 18.00 uur • Donderdag 13 juni van 17.00 tot 18.00 uur Locatie: De Obelisk (ingang brasserie Vols), Pr Willem Alexanderplein 1 Vaals. Zien we je daar? 6 Bouwkavels: Kavels 314 tot 527 m2 Prijsrange € 155.000 - € 195.000,- v.o.n. Word de architect van je eigen bestemming. Geniet van de voldoening van het creëren van iets dat helemaal van jou is. De vrijheid om zelf te beslissen over de architectuur, de indeling,…

Kenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Koopsom € 155.000 v.o.n.
 • Soort bouw Niet van toepassing
 • Type Bouwgrond
 • Aanvaarding In overleg
 • Onderhoud binnen Uitstekend
 • Onderhoud buiten Uitstekend
 • Start verkoop 24-07-2024
 • Aantal woonlagen 1 woonlagen
 • Tuintype Tuin rondom
 • Hoofdtuin Tuin rondom
Meer kenmerken Minder kenmerken

Plattegronden

Statistieken

Cijfers voor de wijk

Burgerlijke staat

 • Gehuwd
 • Ongehuwd
 • Gescheiden
 • Verweduwd

Leeftijd in gemeente

Leeftijd buurtbewoners

Gratis woningcheck

Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Geïnteresseerd?

Neem contact op